Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Luna mai este luna Festivalului Luminii

0

Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, nu e rezultatul succesului în carieră și  nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor. Fericirea e atunci când sunteți mulțumiți cu ceea ce aveți și vă bucrați-vă din plin de asta. Priviți partea bună a lucrurilor, în locul celei mai puțin bune. Dar adevărata cale de a fi fericiți este prin a-i face pe ceilalți fericiți. Încercați să lăsați lumea un pic mai bună decât era atunci când ați găsit-o!

– mesajul lui Robert Baden Powell, fondatorul cercetășiei, către cercetași

Cu acest mesaj în gând, Organizația Națională „Cercetașii României” organizează cea de-a 11-a ediție a mult îndrăgitului Festival al Luminii. Anul acesta, festivalul se va derula pe durata întregii luni mai, în 25 de orașe ale țării: Alba-Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Deva, Drăgășani, Drobeta Turnu Severin, Fundu Moldovei, Hunedoara, Miercurea Ciuc, Oradea, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Roșia Montană, Sibiu, Slobozia, Suceava, Tecuci, Timișoara și Tulcea.

Festivalul Luminii vine ca un răspuns la agitația pe care o întâlnim zi de zi, la frunțile încrețite și la goana nebună după fericire. Noi credem în lucrurile mărunte și în puterea acestora de a ne aduce măcar un zâmbet pe buze. Cercetași de toate vârstele, împreună cu partenerii și cu membrii comunităților locale transforme oraşele în care trăiesc într-un spațiu magic, în care fiecare dintre noi să redevină copil și să descoperim ca tineri sau adulți, lucrurile care ne fac mai fericiți.

Poster Festivalul Luminii

Vă invităm să ne fiți alături și anul acesta și să redescoperiți împreună cu noi frumusețea lucrurilor mărunte!

Echipa Națională de Coordonare a Festivalului Luminii

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.