Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Luminile de bicicleta revolutionare au strans finantarea de peste 18.000 de euro

0

Acum o luna s-a lansat LUMMA – produsul care si-a propus sa salveze vieti prin felul in care sunt iluminate bicicletele. Acesta a fost lansat international printr-o campanie de strangere de fonduri. Campania a fost o reusita, iar pragul de 18.000 de euro a fost depasit cu mult – https://www.indiegogo.com/projects/grips-that-combine-all-lights-needed-on-the-bike

Cei doi brasoveni au plecat de la principala cauza a accidentelor ce implica ciclisti – lipsa vizibilitatii. Daca masinile rezolva aceasta problema prin cele doua faruri puternice, bicicletele obisnuiesc sa aiba un singur far pe mijloc.

Lumma02

Asa s-a nascut LUMMA – mansoane ce integreaza lumini la fiecare capat al ghidonului: lumini albe cu rol de far, rosii pentru spate si doua linii laser pe carosabil ce delimiteaza latimea bicicletei. Sistemul de lumini 360° a fost patentat sub numele Outlight si permite estimarea mult mai precisa a distantei si dimensiunii unui biciclist de catre ceilalti participanti la trafic.

Intentia campaniei de crowdfunding a fost de a strange banii necesari pentru a incepe productia la Brasov a unui obiect atat folositor cat si de foarte buna calitate.

Clip de promovare – https://vimeo.com/167897903

Dupa o luna de campanie, pragul propus a fost atins si chiar depasit, entuziasmul biciclistilor din toata lumea fiind impresionant. Cei doi antreprenori brasoveni si echipa lor sunt fericiti si simt ca tot efortul a meritat:

Lumma03

“Am muncit mult nu doar la produsul in sine, ci si la campania de strangere de fonduri, dar a meritat. Ne scriu oameni din intreaga lume care cumpara mai multe seturi si pentru cei dragi, unii ne si felicita pentru idee. Primul lucru vom onora comenzile facute prin campanie, urmand sa schimbam distributia LUMMA cu un sistem clasic.” – Octavian Richea, inginer proiectant, inventator LUMMA.

Mai sunt trei zile din campania de pe platforma indiegogo. Doar in aceste trei zile mansoanele cu lumini mai pot fi comandate la pret de pornire si livrate in aceasta vara. Din toamna, cand LUMMA va ajunge pe rafturile magazinelor de biciclete din Europa si Statele Unite, pretul final al unui set va creste cu cel putin 50% datorita sistemului de distributie.

Echipa LUMMA multumeste tuturor celor care au avut incredere si au comandat produsul dar si celor care au promovat campania.

www.lummasystem.com
facebook.com/lummalights

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.