Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lucrezi cu voluntari? Instruieşte-te gratuit online!

0

Activezi în sectorul de voluntariat şi vrei să îţi dezvolţi competenţele?

Testează-ţi cunostinţele şi profită de cursurile online de pe platforma de e-learning REVEAL (Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning).

provobisCursurile disponibile (în mod gratuit) sunt:

  • Resurse Umane şi Managementul Voluntarilor
  • Management de proiect
  • Comunicare, Relaţii Publice şi Discurs public
  • Management financiar

Fiecare curs (cu durata între 45 şi 90 de minute) este construit pe trei nivele de dificultate (începător, mediu şi avansat) şi este precedat de un instrument de auto-evaluare pentru a stabili nivelul la care te afli în prezent. La final te poţi testa din nou şi poţi obţine o diplomă de participare!

Platforma de e-learning a fost dezvoltată în cadrul proiectului REVEAL – Raising Effectiveness of Volunteering in Europe Through Adult Learning (2012-2013) – un proiect Grundtvig Multilateral finanţat de Comisia Europeană şi derulat de CSV Chieti din Italia împreună cu 8 parteneri (printre care şi Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat, www.provobis.ro) din 6 ţări europene (Italia, Marea Britanie, Suedia, România, Spania şi Croaţia). Scopul proiectului a fost acela de a creşte eficienţa şi impactul voluntariatului în EU prin creşterea capacităţii celor care activează în domeniul voluntariatului.

REVEAL şi-a propus să valorizeze cunoştintele şi competenţele dobândite prin intermediul învăţării formale şi non-formale şi să îmbunătăţească gestionarea eficientă a voluntarilor. Totodată, un obiectiv important a fost acela de a crea o platfomă de învăţare pentru sectorul de voluntariat – www.revealvolunteering.eu. Pe baza unei cercetări s-au dezvoltat soluţii de învăţare sub forma unor traininguri online şi nu numai, cu scopul de a îmbunăţăti sau de a dezvolta competenţele celor implicati în domeniul voluntariatului. Platforma este disponibilă în 6 limbi.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.