Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

LSRS prelungește înscrierile la ”SMART Internships” 2015

0

Liga Studenților Români din Străinătate( LSRS) informează studenții și absolvenții români cu studii în străinătate că termenul limită de depunere a candidaturilor pentru cea de a treia ediție a proiectului “LSRS SMART Internships” a fost prelungit până la data de 7 iunie 2015.

colaj-1024x532

Înscrierea în cadrul proiectului. Termenul limită de înscriere în cadrul programului SMART Internships se prelungește până la data de 7 iunie 2015. În acest interval, stundenții români cu studii în străinătate, sau proaspăt abslovenți, se pot înscrie în cadrul programului prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul proiectului:  http://haiacasa.lsrs.ro/procedura-de-aplicare/ .

De asemenea, fiecare candidat va trimite un CV actualizat (în limba engleză sau română) și o scrisoare de motivație (în limba engleză sau română) de aproximativ 500 de cuvinte, către adresa de e-mail haiacasa@proiecte.lsrs.ro , cu subiectul SMART Internships.

Stagiile „SMART” vor fi derulate în perioada vacanței universitare și vor avea o durată de una până la trei luni, cu posibilitatea de prelungire în funcție de circumstanțe. Anunțarea candidaturilor câștigătoare va avea loc în perioada 18-26 iunie 2015.

Instituții participante. Vă reamintim faptul că, aflat la cea de-a treia ediție, programul „SMART Internships” pune la dispoziția tinerilor cu experiență academică internațională stagii de practică în următoarele insituții fidele proiectului încă de la ediția anterioară: Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Ministerul Tineretului și Sportului, Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, Institutul European din România, Centrul Europe Direct București, Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, Camera Deputaților, Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, Institutul Național de Statistică, dar și alte instituții ce se vor alătura pe parcurs și vor fi făcute cunoscute ulterior.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați http://haiacasa.lsrs.ro/smart-internships-2015

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.