Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Looking into 2021: UMANgers meet MSM România

0

După un an provocator, solicitant și care ne-a zguduit din temelii precum 2020, credem că a venit vremea să ne îndreptăm privirea spre viitor.

Întreaga lume se află într-un proces de schimbare profundă și adaptare, și cu toții ne întrebăm: Cum va arăta anul 2021? Pe ce ne vom baza deciziile de acum înainte? Analiză rațională, valori, instinct, credință? Cum se schimbă traiectoria antreprenorilor și cum ne pregătim pentru ce urmează, când viitorul pare să fie plin de incertitudini? Cum se schimbă sistemul educațional și cum vom reuși să menținem relațiile de apartenență la grup într-un viitor care pare să ne țină fizic cât mai departe unii față de ceilalți?

Vă așteptăm, așadar, pe 24 Noiembrie, de la ora 17:00, la prima ediție a Atelierelor de Leadership Moral pentru a privi împreună spre viitor.

Cei 4 UMANageri se vor întâlni cu fondatorii Maastricht School of Management România.

Această ediție va fi organizată într-o sală de conferință, fără audiență, și va fi difuzată online prin intermediul platformei ZOOM. Va fi așadar o ediție obișnuită, însă transmisă exclusiv pe Internet.

Înscrieri aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.