London Stock Exchange România va dona 65.000 Euro pentru a susține lupta locală împotriva Coronavirus (COVID-19)

0

LSEG România va dona 65.000 Euro pentru a susține lupta locală împotriva Coronavirus (COVID-19)

LSEG România sprijină trei cauze care au nevoie de ajutor în prezent

Astăzi, 08 aprilie 2020, London Stock Exchange Group România anunță că își continuă angajamentul față de comunitățile în care își desfășoară activitatea.

Prin intermediul Fundației LSEG, LSEG România va dona 30.000 Euro pentru a ajuta Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” să cumpere o parte din echipamentul medical necesar.

LSEG Romania va redirecționa 15.000 euro către „Hospice Casa Speranței” pentru îngrijiri paliative pentru adulți și copii și pentru a continua eforturile în lupta cu Coronavirus.

Cu ajutorul angajaților locali, LSEG va dona aproximativ 20.000 de euro pentru a cumpăra produse de igienizare și consumabile medicale pentru spitale și centre de ambulanță din București, Arad și Bacău.

De asemenea, Fundația „Ajungem Mari” va primi ajutor cu produse și măști medicale pentru centrele de plasament în care sunt îngrijiți copiii. Fundația „Ajungem Mari” este partenerul caritabil LSEG încă din 2019.

În această perioadă dificilă pentru omenire, LSEG România înțelege mai mult ca oricând că trebuie să fie aproape de oamenii din România, în special față de cei care luptă în prima linie împotriva crizei și pentru cei care sunt afectați. Suntem încrezători că vom depăși această criză prin solidaritate, disciplină și speranță”, Andreea Stănescu, General Manager, LSEG România.

Despre London Stock Exchange Group:

London Stock Exchange Group este o companie cu o vasta experienta internationala, eterogena, ce sta la baza comunitatii financiare mondiale, oferind servicii de infrastructura hardware, dar si software pietelor de capital.

In mai 2018, am stabilit centrul R&D din Bucuresti ca fiind unul de excelenta, de cercetare si dezvoltare (R&D) unde lucram cu tehnologii de varf.

Hub-ul local iti ofera oportunitatea de a lucra cu echipe globale si de a te implica direct in designul si implementarea de proiecte inovatoare.

Iti poti incepe cariera sustinut de programe de training personalizate si te vei implica in proiecte pentru dezvoltarea skill-urilor, prin colaborarea cu profesionisti si experti in domenii de interes, prin implicarea directa in programe de CSR sau prin colaborarea cu ONG-uri.

Suntem mandri sa ne luam angajamentul de a asigura o cultura prietenoasa, bazata pe diversitate si incluziune, ce are la centru inovatia si creativitatea.

Mai multe informații despre London Stock Exchange Group pot fi găsite pe www.lseg.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.