Logan a fost cea mai vanduta masina straina pe piata rusa in primele doua luni din 2010!

0

Vesti bune pentru producatorul brandului romanesc de pe piata rusa! Potrivit Hotnews.ro „in ciuda reducerii vanzarilor de masini noi de pe piata rusa, Renault Logan este cel mai vandut model al unei marci straine in 2010.”

Vanzarile de masini noi pe piata rusa au scazut cu 34% in primele doua luni, dupa ce anul trecut a fost unul dezastruos,  dar modelul autohton se bucura de apreciere si de vanzari de peste 7.000 de unitati in primele doua luni din an.

Vanzarile Lada au scazut cu 36%, cele ale Ford cu 60%, iar la Honda caderea a fost de 70% in primele doua luni, scrie HotNews.

Via 9am.ro
foto dacia.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează