Locul intai in lume la viteza de upload!

0

Nu mai e chiar o noutate ca in Romania sunt conexiuni bune la internet (relativ putine conexiuni, comparativ cu Uniunea Europeana, dar bune!) Totusi, ne bucuram sa aflam ca Romania se situeaza pe locul intai in lume ca viteza de upload, cu o viteza de 1,45 Mbps.

Datele sunt culese dintr-un studiu publicat de MLab – un parteneriat intre Google si New America Foundation pentru a masura parametrii conexiunilor Internet. Acest studiu a fost publicat pe Google Public Data Explorer, dar noi l-am gasit pe StirideBine.ro

Tot potrivit acestui studiu, Romania se afla in luna Februarie 2011 pe locul 7 in lume cu o viteza medie de download de 5,02 Mbps.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează