Locul I la Sanremo Junior

0

Românii au talent şi la nivel internaţional! Doar 10 ani şi mult talent pentru Ştefan pentru a câştiga marele premiu la Sanremo Junior!

Ieşeanul Ştefan Atîrgoviţoae, în vârstă de 10 ani, a câştigat marele premiu la celebrul concurs muzical pentru copii. Printre micii laureaţi ai competiţiei, care a avut loc între 5 şi 10 aprilie în Italia, s-au mai numărat Adina Răducan, Alexia Urtoi şi Diana Vartolomei.

Citeşte mai multe informaţii despre performanţa lui Ştefan pe adevarul.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează