Locul 9 la nivel european?

0

Dacia şi Ford duc România la o producţie de peste 420.000 de maşini în 2013, ceea ce ne aduce pe locul 9 la nivel european

 Dacia ar putea produce peste 340.000 de maşini, iar Ford peste 75.000 de B-Max. În acest context, România se va clasa în acest an pe locul 9 în topul ţărilor europene producătoare de automobile, depăşind Italia, unde se vor produce în acest an mai puţin de 360.000 de maşini.

Sursa: aici.

no comment

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează