LOCUL 5 IN LUME!

2

Romania este pe locul 5 in lume intr-un top al tarilor cu cele mai bune performante la viteza internetului, scrie bloomberg.com. Alaturi de Romania, in top mai sunt prezente tari ca Japonia, Coreea de Sud, Hong Kong. sau Belgia, Elvetia. 

Top 10: Where to Find the World’s Fastest Internet

Still, most countries would love to have Romania’s broadband speed. With an average peak speed of 37.4 megabits per second, it was beat by Latvia by just a tenth of a megabit per second.

steaguri 2

PS: Multumim Vali pentru informatie! 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    Foarte bine, avem si noi cu ce ne spala imaginea, cu viteza de net si cu informaticienii pe care ii exportam. S-o tineti tot asa!

Comentează