Locul 2 la European Fashion Award

0

O romanca studenta la Universitatea de Arte din Bucureşti a  câştigat premiul al II-lea în cadrul competiţiei „European Fashion Award – FASH 2011”.

Ioana Ciolacu Miron a fost premiată la Munchen pentru o tinuta care a fost realizată dintr-o singură fâşie de material împăturită după regulile Origami.

Vezi foto si video despre acest subiect pe adevarul.ro
PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează