Locul 2 la concursul internațional de Eficiență Energetică pentru un proiect românesc!

0

Proiectul românesc PRISPA,  obține locul 2 la concursul de Eficiență Energetică în cadrul evenimentului internațional SOLAR DECATHLON!

Proiectul nostru a fost clasat pe locul 9, obținând locul 2 la concursul de Eficiență Energetică și o mențiune pentru promovarea folosirii și integrării sistemelor solare.

Am trăit o experiență fascinantă de a proiecta și construi o casă ce funcționează doar cu energie solară. Am parcurs un drum cu multe obstacole și aici, în Madrid, ne-am întâlnit cu alte 17 echipe din întreaga lume care au parcurs un drum similar pentru a obține diferite răspunsuri la aceeași cerință.

Proiectul nostru a fost clasat pe locul 9, obținând locul 2 la concursul de Eficiență Energetică și o mențiune pentru promovarea folosirii și integrării sistemelor solare. Puteți vedea toate rezultatele, valorile obținute în urma monitorizării caselor timp de 2 săptămâni, clasamente, comparații între casele expuse, etc, accesând link-ul monitoring.sdeurope.org.

 

De 2 zile am început dezasamblarea și ne pregătim să construim din nou casa PRISPA în comună Mărgineni din județul Bacău. Ne vedem acasă!

Sursa: PRISPA via monitoring.sdeurope.org

foto PRISPA

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează