Liviu Mihai la Factory-Art Gallery, London Calling 2013

0

Artistul roman Liviu Mihai va expune saptamana viitoare doua din lucrarile sale la Factory-Art Gallery London Calling 2013, una din cele mai renumite platforme dedicate artei contemporane din intreaga lume.

„Transmutation” si „Devour” sunt lucrarile alese de catre galerie si fac parte dintr-o serie noua in care artistul jongleaza cu mesaje politice sau de ordin filosofic, incorsetate in spontaneitate si pictura.

Liviu Mihai este, alaturi de Mihaela Savu singurul artist roman selectat de juriu din portofoliul de 30 de artisti internationali.

Afis London Calling

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează