Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

LIFE IS HARD este reprezentanta României la European Business Awards, categoria Inovație

0

Compania românească LIFE IS HARD a fost desemnată recent ‘National Winner’ în ediția 2017-2018 a European Business Awards – cea mai mare competiție de business din Europa – și va reprezenta România în finala acestei competiții la categoria The Award for Innovation.

European Business Awards (EBA) premiază performanța, inovația și etica în business, iar la ediția de anul acesta au aplicat 2898 companii din 34 țări, România participând cu 105 aplicanți.

Susținem de mai mult de 10 ani transformarea digitală a companiilor, folosind tehnologia ca pe un tool de creștere a comunității de business. Din 2017 suntem de asemenea implicați în dezvoltarea proiectelor Smart City și furnizăm mai multe aplicații care vor ajuta generațiile următoare să trăiască în orașe inteligente, cu sustenabilitate crescută. Toate demersurile noastre sunt concentrate către a crea viitorul în România și suntem mândri că putem contribui, prin prezența noastră la European Business Awards, la a pune România pe harta inovației din Europa”, spune Erik Barna, CEO și fondator LIFE IS HARD.

În cadrul procesului de jurizare EBA sunt desemnați câștigători nationali pentru fiecare țară participantă, iar în finala compeției sunt premiate cele mai performante 12 companii din Europa la nivel de inovație, implicare socială, dezvoltare de business.

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards, considera că: “Faptul că LIFE IS HARD deține statutul de National Winner pentru România este o confirmare a leadershipului companiei. Acest statut este o recunoaștere a valorilor precum succesul, etica și inovatia și se acordă doar celor mai bune companii din Europa”.

În perioada 22-23 mai, LIFE IS HARD va participa la runda finală de jurizare organizată la Varșovia și de asemenea la Sumit-ul de business, respectiv Gala în cadrul căreia vor fi anunțați oficial câștigătorii ediției 2018 a European Business Awards.

The European Business Awards se află anul acesta la a 11-a ediție, iar scopul său principal este acela de a susține dezvoltarea unei comunități de business puternice în Europa, prin recunoașterea și promovarea excelenței în afaceri.

Detalii despre EBA pot fi consultate aici www.businessawardseurope.com

LIFE IS HARD este prima companie românească de software listată la Bursa de Valori București – piața Aero – și un reper pentru inovație și implicare în susținerea afacerilor și a comunităților locale.

În noiembrie 2017, LIFE IS HARD a lansat, la Alba Iulia, suita de produse pentru Smart City în cadrul programului Alba-Iulia Smart City, care a cuprins:

  • Donez450.ro – este un proiect online, național, care își propune să faciliteze procesul de donare de sânge prin intermedierea comunicării dintre centrele de transfuzie de sânge din România și potențialii donatori;
  • PediTel – Call Center pediatric pentru părinți;
  • CityHealth – platformă prin care cetățenii pot sesiza autorităților locale probleme din oraș și în același timp pot primi informări din partea autorităților locale;
  • CityParking – platformă pentru managementul inteligent al locurilor de parcare;
  • OKEY.ro – platformă pentru administrarea eficientă a afacerilor;
  • CityAlert – aplicație care transmite alerte către cetățeni în cazul în care situații meteorologice sau naturale pertubă funcționarea normală a orașului (închideri de străzi, lucrări, evenimente într-o anumită zonă din oraș).

Participarea LIFE IS HARD S.A. la acest proiect se face ca urmare a Protocolului de colaborare cu primăria Alba-Iulia semnat prin intermediul cluster-ului CLUJ-IT, cluster în care compania este membră din 2014.

LIFE IS HARD a fost fondată în 2004 și face parte din Grupul de companii APS, condus de antreprenorul clujean Cătălin Chiș.

Detalii despre companie sunt disponibile pe www.lifeishard.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.