Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

LIFE for NEPAL 2017, expeditie umanitara

0

„LIFE for NEPAL 2017” este organizata de Volunteer for Life in colaborare cu Life Education for All si in parteneriat cu Manmohan Memorial Community Hospital si Cold Feet Adventures si se va derula in Nepal (Kathmandu, Pokhara, Chitwan, Thamel) in perioada 1-23 iunie 2017.

17795911_215725208909870_4080699457576076046_n
Scopul expeditiei umanitare este de a: -dota cu aparatura medicala si consumabile spitalul Manmohan Memorial Community care deserveste circa 1,5 milioane de locuitori; -efectua interventii medicale si chirurgicale de catre medicii romani voluntari in aceasta campanie in cadrul Manmohan Memorial Community Hospital; -dota cu rechizite scolare, consumabile, aparatura, carti in limba engleza si jucarii educationale a scolilor din regiunile in care va ajunge expeditia umanitara; -face voluntariat in echipe mobile – medicale si educationale – în regiuni sarace si greu accesibile din Nepal Avem nevoie de sprijinul vostru pentru promovarea acestui proiect generos care va reprezenta cu mandrie Romania pentru a obtine ajutor concret pentru finantari si donatii (aparatura si consumabile medicale; rechizite scolare si carti in limba engleza).
„LIFE for NEPAL 2017” este cea mai mare expeditie umanitara cu voluntari din Romania care fac voluntariat international. Este organizata de Volunteer for Life in colaborare cu Life Education for All si in parteneriat cu Manmohan Memorial Community Hospital si Cold Feet Adventures si se va derula in Nepal (Kathmandu, Pokhara, Chitwan, Thamel) in perioada 1-23 iunie 2017.
Scopul expeditiei umanitare este de a: -dota cu aparatura medicala si consumabile spitalul Manmohan Memorial Community care deserveste circa 1,5 milioane de locuitori; -efectua interventii medicale si chirurgicale de catre medicii romani voluntari in aceasta campanie in cadrul Manmohan Memorial Community Hospital; -dota cu rechizite scolare, consumabile, aparatura, carti in limba engleza si jucarii educationale a scolilor din regiunile in care va ajunge expeditia umanitara; -face voluntariat in echipe mobile – medicale si educationale – în regiuni sarace si greu accesibile din Nepal.
 
Informatii suplimentare pe pagina proiectului-https://www.facebook.com/LIFEFORNEPAL2017/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.