Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lideri pentru Justitie, program de leadership pentru tineri juristi romani. Termen limita:28 Octombrie 2012

1

Lideri pentru Justitie – Program de leadership pentru tineri juristi romani – Editia a 4-a, 2013 

Termen limita pentru depunerea candidaturilor: 28 Octombrie 2012 

Programul se adreseaza studentilor in ultimul an, masteranzilor, doctoranzilor, si tinerilor absolventi de drept in primii trei ani de cariera si consta dintr-o serie de traininguri de leadership, intalniri cu profesionisti din domeniul juridic si workshopuri, desfasurate atat in Romania, cat si in strainatate. 
Dosarul de candidatura trebuie sa fie redactat in limba engleza si sa contina:
– un CV
– o scrisoare de motivatie de o pagina
– un eseu cu titlul „My first 90 days as Romanian Minister of Justice”, care sa raspunda la urmatoarele intrebari: Ce intentionez sa fac? Cine va face parte din echipa mea? Cum imi voi atinge obiectivele? 

In urma preselectiei dosarelor si a interviurilor, sunt selectati 20 de tineri pentru a face parte din reteaua Lideri pentru Justitie. 
Toate costurile legate de program, cu exceptia transportului in Romania, sunt acoperite de catre organizatori. 

Pentru mai multe detalii consultati documentele atasate, vizitati pagina www.kas.de/leadership sau contactati-ne la doru.toma@kas.de

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Programul Statul de Drept Europa de Sud Est al Fundatiei Konrad Adenauer anunta lansarea celei de-a patra editii a proiectului de leadership pentru tineri juristi romani –  „Lideri pentru Justitie” (“Leaders for Justice”).

Acest program a fost gandit cu scopul de a dezvolta potentialul de lideri al tinerilor juristi care isi doresc sa contribuie la reforma justitiei in Romania. In primele doua editii ale programului, 37 tineri juristi au fost pregatiti pentru a-si dezvolta in mod optim abilitatile de leadership si management al proiectelor, precum si pentru a-si insusi cunostinte aprofundate despre democratie, statul de drept, justitie si în special etica profesionala. 

Pentru descrierea programului si un testimonial al participantilor la program, va rugam sa accesati link-ul:www.kas.de/leadership
Ne gasiti si pe Facebook la adresa www.facebook.com/leadersforjustice sau pe canalul nostru de Youtube/LeadersJ

Procesul de selectie pentru editia a patra (2012) a inceput deja si suntem increzatori ca succesul primelor trei editii se va dovedi un excelent punct de plecare pentru a patra generatie de Lideri pentru JustitieAbsolventii programului au infiintat asociatia LiderJust care a inceput deja sa implementeze proiecte pe cont propriu (mai multe detalii pe www.liderjust.ro). Ne dorim ca initiativa noastra sa duca la crearea unei retele nationale de tineri juristi ce vor demonstra vointa si capacitatea de aduce o noua abordare in sistemul juridic din Romania.

Visit our website at: www.kas.de/rspsoe
Stay in touch with us via: www.facebook.com/kas.rlpsee


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

 1. avatar

  CITIŢI, JUDECAŢI, ACŢIONAŢI ŞI TRIMITEŢI
  MAI DEPARTE LA TOŢI CUNOSCUŢII

  Va-ţi săturat de atâta „ceaţă” care domneşte peste noi de atâtea veacuri e timpul să ne croim drumul nostru cu soare, prima schimbare este legea adevărului pentru cei ce decid pentru noi, asta inţelegând toate persoanele cu funcţie de decizie plătită cu bani publici să facă următoarele teste obligatorii:
  1. DETECTORUL DE MINCIUNI din care să rezulte:
   CORUPT ( a luat mită, a dat mită şi va lua mită) exemplu: parlamentarul sau primarul X să apară pe buletinul de vot cu cod ROŞU;
   CORUPTIBIL ( posibil sa ia mită, posibil sa dea mită şi va da mită) exemplu: parlamentarul sau primarul X să apară pe buletinul de vot cu cod PORTOCALIU;
   INCORUPTIBIL ( nu a luat, nu ia şi nu va lua mită, nu a dat, nu dă şi nu va da mită ) exemplu: parlamentarul sau primarul X să apară pe buletinul de vot cu cod VERDE;
  2. TESTUL PSIHOLOGIC: din care să rezulte caracterul şi personalitatea;
  3. TESTUL DE INTELINGENŢĂ( IQ ): din care să rezulte nivelul şi domeniul de intelingenţă ( talentul );
  4. VIZITA MEDICALĂ – examen psihiatric din care să rezulte nivelul conştiinţei şi a spiritului civic;
  5. TESTUL DE SPECIALITATE: ( experienţă, cunoştinţe de specialitate, proba practică).

  Notă:
  – Cei cu cod roşu (CORUPT) să fie interzişi să ocupe o funcţie publică timp de 5 ani şi vor putea trece la cod portocaliu (CORUPTIBIL), dacă ajută 1000 de familii nevoiaşe să ajungă la prosperitate;
  – Cei cu cod portocaliu (CORUPTIBIL), pot ocupa o funţie publică cu condiţia să fie monitorizaţi de către A.N.I., D.N.A., S.R.I. timp de 5 ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.