Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lideri pentru Justiție a ajuns la a zecea ediție!  Aplică până la data de 14 octombrie 2018

0

Programul este deschis tinerilor juriști între 22 și 35 de ani aflați în primii 5 ani de carierã profesionalã (judecãtori, procurori, grefieri, avocați, consilier juridici, notari publici, mediatori, executori judecãtorești, juriști în ONG-uri/companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție cu studii în drept, etc.) masteranzilor, precum și studenților la drept aflați în ultimul an de studiu.

Lideri pentru Justiție pune accent pe deprinderea abilitãților și dezvoltarea cunoștințelor de leadership, o mai bunã înțelegere a profesiilor juridice și a sistemului de justiție în ansamblul dar și pe identificarea și implementarea unor soluții concrete pentru probleme punctuale din mediul tãu profesional.

Dacã vrei sã te dezvolți și sã te implici activ în schimbarea în bine a sistemului de justiție și a societãții în ansamblul ei, trimite-ne candidatura ta și alãturã-te unei comunitãți de 170 de tineri din toate profesiile juridice din România.
Candidaturã trebuie sã conținã un CV, o scrisoare de motivație de o paginã și un eseu de maxim douã pagini în care sã prezinți o schimbare pe care dorești sã o aduci profesiei tale, instituției în care activezi sau sistemului de justiție în ansamblul sãu.
Trimite candidatura ta la adresa office.rspsoe@kas.de pânã pe 14 octombrie 2018, ora 23:59.
Vor fi selectați pânã la 20 de tineri juriști cu potențial de lideri!
Detalii despre procesul de selecție, structura și conținutul programului Lideri pentru Justiție X (2019) sunt disponibile pe pagina www.kas.de/leadership. Stai la curent cu ultimele noutãți pe pagina www.Facebook.com/LeadersforJustice și intrã pe canalul www.YouTube.com/LeadersJ.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.