Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Leonardo DiCaprio susține salvarea pădurilor virgine din România

0

Leonardo DiCaprio susține salvarea pădurilor virgine din România într-un mesaj publicat pe platforma Instagram, unde a înregistrat peste 216.000 like-uri în mai puțin de o zi- https://www.instagram.com/p/BKrDunFjBgN/?taken-by=leonardodicaprio.

1

Actorul, cunoscut pentru implicarea sa în campaniile sociale și de protecție a mediului, a preluat mesajul Greenpeace România despre nevoia de a proteja ultimele păduri virgine ale Europei și responsabilitatea pe care Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor din România trebuie să și-o asume în acest sens.

Prilejul a fost oferit de tabăra pe care Greenpeace România a organizat-o în luna august în munții Făgăraș pentru a inventaria unele dintre puținele păduri virgine și cvasivirgine rămase și pentru a sublinia nevoia protejării prin lege a acestor păduri unice, amenințate cu dispariția din cauza tăierilor legale și ilegale.

Invităm pe toată lumea să se implice și să semneze scrisoarea deschisă pe care am adresat-o Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor prin care cerem să impună un moratoriu pe orice fel de intervenții în pădurile virgine și cvasivirgine și să inițieze de urgență un proiect național de inventariere a tuturor celor rămase pentru includerea lor în Catalogul național al pădurilor virgine și cvasivirgine  recent constituit.

greenpeace-padure-ro

Scrisoare este disponibilă în limba română aici: https://goo.gl/pxUHSG și în limba engleză aici: https://goo.gl/8weQ7x

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.