Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Legendele Olimpienilor este o nouă emisiune în care campionii olimpici din trecut dar și din prezent vin din nou în lumina reflectoarelor

0

Sâmbătă, 27 februarie, de la ora 11.30

LEGENDELE OLIMPIENILOR – UN PROIECT DE SUFLET MARCA LOOKSPORT ȘI PRIMA TV CARE READUCE ÎN PRIM PLAN SUPERCAMPIONII SPORTULUI ROMÂNESC

Sâmbătă, 27 februarie, pe LOOKSPORT +, de la ora 11.30, Legendele Olimpienilor este o nouă emisiune în care campionii olimpici din trecut dar și din prezent vin din nou în lumina reflectoarelor. Datorită lor, numele României a fost mediatizat la cea mai importantă competiție a planetei, Jocurile Olimpice și nu numai. Telespectatorii vor putea afla poveștile acestor oameni fantastici în emisiunea Legendele Olimpienilor, în care se vor prezenta valori autentice ale sportului românesc, legende care au învins, la Jocurile Olimpice, titani din restul lumii și au câștigat un loc în Pantheonul sportului.Un proiect de suflet LOOKSPORT și Prima TV, Legendele Olimpienilor va oferi telespectatorilor dezvăluiri ale acestor olimpici care au devenit în timp legende, interviuri emoționante cu aceste personalități marcante ale sportului național și mondial.

România are sute de campioni olimpici și mondiali, sportivi cu performanțe uimitoare, care au bătut recorduri, au influențat generații de viitori sportivi, au inventat procedee noi, au fluturat steagul românesc pe arene și pe podiumuri de premiere din întreaga lume. Marile nume ale sportului ușor recognoscibile de publicul larg sunt puține (Nadia, Năstase, Hagi, Patzaichin, Lipă) dar există mulți dintre marii performeri sportivi ai României care trăiesc în anonimat printre semenii care le scandau cândva numele. LOOKSPORT și Prima TV îi readuc în lumina reflectoarelor și în fața publicului larg pe to’I ace;ti sportivi, printr-o serie de interviuri remarcante în care aceștia își vor spune povestea.

Primul invitat al Legendelor Olimpienilor este Viorica Viscopoleanu, o adevărată legendă a atletismului mondial. Ea este cea care a stabilit un record mondial la săritura în lungime și a câștigat medalia de aur la Jocurile Olipice de la Ciudad de Mexico, din 1968. Sâmbătă, 27 februarie, telespectatorii sunt invitați să-i afle povestea, de la ora 11.30 pe LOOKSPORT+, urmând ca pe 1 martie, într-o manieră mai comprimată, să poata vedea povestea acesteia și pe Prima TV.

Video aici: https://www.youtube.com/watch?v=RG6HGoY2vYc&feature=youtu.be

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.