Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lectii Demo Online – gratuite – la Shakespeare School!

0

Shakespeare School invita copiii, adolescentii si adultii la LECTII DEMO DISTRACTIVE SI GRATUITE DE LIMBA ENGLEZA, ce se desfasoara online, pe platforma ZOOM, usor accesibila si interactiva.

Va provocam sa dati frau liber creativitatii si sa va implicati in activitati potrivite varstei si nivelului vostru de cunoastere a limbii engleze. Acum aveti sansa de a testa GRATUIT metoda noastra originala de predare, bazata pe Teoria Inteligentelor Multiple.

Indiferent de varsta si de locul pe care il considerati ACASA in aceasta perioada, este momentul sa descoperiti cum se INVATA ENGLEZA SMART in comunitatea online Shakespeare School!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.