Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

L&D Summit VIII: Democracy@Work, Happiness@Work, 30 martie

0

L&D Summit, aflat la a opta ediție, este cea mai importantă platformă de întâlnire a liderilor de business din România cu profil de Game Changer.

În fiecare an ne propunem să stimulăm apetenţa liderilor din organizaţiii pentru o cultură a învățării, a inovației, a relațiilor de muncă deschise, întemeiate pe încredere și pe colaborare. Ediția din 2017 va reuni toate aceste elemente de cultură sub un concept unitar: Organizația Democratică.

Organizațiile democratice, spre deosebire de cele care funcționează pe modelul tradițional (comandă și control) sunt bazate pe libertate și pe luarea deciziilor în mod democratic. Ele sunt construite astfel incât să valorifice potențialul uman și organizația ca întreg, având ca principiu central faptul că oamenii au libertatea să se auto-guverneze și să contribuie individual la crearea unui destin comun.

Un studiu WorldBlu (entitatea care acreditează organizațiile democratice după o metodologie proprie) arată că organizațiile care au îmbrățișat deja modelul democratic (Zappos, DaVita, Menlo Innovations, WD-40 Company, AIESEC, printre ele și o entitate românească, Universitatea Alternativă) depășesc în mod substanțial în termeni de performanță, companiile care folosesc un model tradițional. Ele au dovedit că libertatea și democrația la locul de muncă duc la rezultate sustenabile, așa cum se vede din imaginea de mai jos.

unnamed

World Blu pentru prima oară în România
Traci Fenton, Fondator & CEO WorldBlu a acceptat invitația noastră de a ne împărtăși principiile democratice și rețeta de succes a modelului. Traci a fost inclusă recent în Top 50 Leadership Thinker de către Inc. Magazine, alături de nume precum Simon Sinek, Dan Pink sau Marshall Goldsmith.
unnamed
Toți cei care își înregistrează interesul pentru L&D Summit VIII: Democracy@Work, Happiness@Work vor primi studiul integral Freedom at Work: Growth & Resilience.
https://cipd.typeform.com/to/FxFZnh

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.