Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea cartii „Eu cine sunt ?” in Frankfurt

1

In premiera in afara tarii, o carte de dezvoltare personala scrisa de un autor roman. La Frankfurt – lansarea cartii „Eu cine sunt ?”, de Mihail Musat.

Vineri, 16 aprilie a.c, la Teatrul International din Frankfurt, ora 18.00, se lanseaza  pe plan international prima carte interactiva scrisa de un autor roman, „Eu cine sunt ?”, semnata de Mihail Musat. Alaturi de scriitor, vor fi prezenti Razvan Ionescu, Corina Klein, Georgiana Moldovianu, Catalina Mirkovic, totul fiind acompaniat de acordurile muzicale ale lui Alex Vank.

Aceasta lansare marcheaza atat un eveniment unic, prima carte de dezvoltare personala scrisa de un autor roman promovata in strainatate, cat si o recunoastere a faptului ca publicul este receptiv la scrieri care nu iti ofera o structura standard sau raspunsuri tipizate, ci o calatorie catre sine.

“Pentru mine, ca si roman si autor al acestei carti, lansarea catre comunitatea de romani din Frankfurt e o dovada in plus a faptului ca Se Poate. Traim cu impresia ca totul trebuie sa vina din vest ca sa ne salveze ca si romani, dar se pare ca nu e neaparat asa. Suntem plini de resurse in Romania si vestul incepe sa recunoasca asta, incepand cu romanii plecati acolo. Le multumesc pe aceasta cale pentru deschiderea si increderea acordata.”, a adaugat Mihail Musat despre lansarea din Frankfurt.

Lansata pentru prima data la Bucuresti, pe 20 iunie 2009, de catre Editura Tritonic, „Eu cine sunt?” este o carte alcatuita exclusiv din intrebari, cu ajutorul careia fiecare cititor poate sa realizeze un itinerariu prin viata sa. Este o carte deschisa pe care oricine o poate scrie in stilul propriu, unic. Nu e doar inca o carte „motivationala” sau „inspirationala”, ci este o provocare,  un exercitiu care te poate scoate din zona de confort pentru a ajunge sa vezi cine esti, ce iti place, ce te motiveaza, ce te opreste.

Mai multe despre carte, poze, filme si impresii de la cititori, puteti gasi pe site-ul cartii: www.eucinesunt.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.