Lansarea cartii „Eu cine sunt ?” in Frankfurt

1

In premiera in afara tarii, o carte de dezvoltare personala scrisa de un autor roman. La Frankfurt – lansarea cartii „Eu cine sunt ?”, de Mihail Musat.

Vineri, 16 aprilie a.c, la Teatrul International din Frankfurt, ora 18.00, se lanseaza  pe plan international prima carte interactiva scrisa de un autor roman, „Eu cine sunt ?”, semnata de Mihail Musat. Alaturi de scriitor, vor fi prezenti Razvan Ionescu, Corina Klein, Georgiana Moldovianu, Catalina Mirkovic, totul fiind acompaniat de acordurile muzicale ale lui Alex Vank.

Aceasta lansare marcheaza atat un eveniment unic, prima carte de dezvoltare personala scrisa de un autor roman promovata in strainatate, cat si o recunoastere a faptului ca publicul este receptiv la scrieri care nu iti ofera o structura standard sau raspunsuri tipizate, ci o calatorie catre sine.

“Pentru mine, ca si roman si autor al acestei carti, lansarea catre comunitatea de romani din Frankfurt e o dovada in plus a faptului ca Se Poate. Traim cu impresia ca totul trebuie sa vina din vest ca sa ne salveze ca si romani, dar se pare ca nu e neaparat asa. Suntem plini de resurse in Romania si vestul incepe sa recunoasca asta, incepand cu romanii plecati acolo. Le multumesc pe aceasta cale pentru deschiderea si increderea acordata.”, a adaugat Mihail Musat despre lansarea din Frankfurt.

Lansata pentru prima data la Bucuresti, pe 20 iunie 2009, de catre Editura Tritonic, „Eu cine sunt?” este o carte alcatuita exclusiv din intrebari, cu ajutorul careia fiecare cititor poate sa realizeze un itinerariu prin viata sa. Este o carte deschisa pe care oricine o poate scrie in stilul propriu, unic. Nu e doar inca o carte „motivationala” sau „inspirationala”, ci este o provocare,  un exercitiu care te poate scoate din zona de confort pentru a ajunge sa vezi cine esti, ce iti place, ce te motiveaza, ce te opreste.

Mai multe despre carte, poze, filme si impresii de la cititori, puteti gasi pe site-ul cartii: www.eucinesunt.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.