Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

LANSARE ÎNSCRIERI @ LIM | Less is More, platforma europeană de dezvoltare a filmelor cu buget limitat

0

LANSARE ÎNSCRIERI LIM | LESS IS MORE 2019

Deadline 31Octombrie 2018

LIM | Less is More, platforma europeană de dezvoltare a filmelor cu buget limitat, organizată prin susținerea Creative Europe – Programul MEDIA al Uniunii Europene, se pregătește pentru cea de-a treia ediție.

16 scenarii pentru filme de lung metraj, selecționate din întreaga lume, vor fi angrenate într-un nou proces de lucru, care își propune să se concentreze pe impulsionarea creativității, descoperirea și dezvoltarea de noi povești în zona proiectelor cinematografice cu buget limitat. Programul se adresează scenariștilor / regizorilor aflați la primul, al doilea sau al treilea film de lung metraj, cât și artistilor ce provin din teatru, film documentar sau arte vizuale.

LIM | Less is More este structurat în jurul a trei workshop-uri rezidențe de creație, organizate în zone rurale (sate) din 3 părți diferite ale Europei: Workshop 1 în Bretania (Franța) în luna martie, cel de-al doilea în Transilvania (România) în luna iunie, iar cel de-al treilea în Malopolaska (Polonia) în luna octombrie a anului viitor.

Procesul de lucru și dezvoltare a proiectelor va fi supervizat de 5 consultanți de scenarii. Intre workshop-uri, sesiunile de rescriere online și deadline-urile stabilite asigură un proces regulat de schimb între consultanți și participanți.

Aplicația LIM

Aplicația LIM 2019 cuprinde :

Scurtă descriere a proiectului (850 semne)
Scurt sinopsis al proiectului (15000 semne)
Scrisoare de intenție în care să fie prezentate motivele pentru care scenaristul/ regizorul dorește să participe la acest proiect (5000 semne)
Scrisoare de intenție prin care se demonstrează modul în care filmul va fi realizat cu un buget limitat (10000 semne)
Biografie (850 semne)
Filmografie / sau alte proiecte (maxim 10)
Link către un film de scurt metraj sau un film de lung metraj, reprezentativ pentru cineast.

Deadline-ul de trimitere a aplicației pentru LIM 2019 este 31 octombrie 2018.

Puteți fi la curent cu evenimentele din cadrul LIM aici:

Site oficial: http://www.lim-lessismore.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/LimProgramme/

Twitter: https://twitter.com/LimProgramme

Instagram: https://www.instagram.com/limprogramme/

LIM | Less is More este co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) și de Centrul Național al Cinematografiei (CNC).

Susținut de Creative Europe – Programul MEDIA al Uniunii Europene, LIM este inițiat de Le Groupe Ouest (Franța) și dezvoltat în parteneriat cu Asociația Culturală Control N (România), Vlaams Audiovisueel Fonds – VAF (Belgia), Krakow Festival Office – KBF (Polonia) și Festivalul Internațional de Film Transilvania – TIFF (România).

Asociația Culturală Control N mulțumește partenerilor media: Zile și Nopți, Cinemap, Sunete, Cinemagia, Film Reporter, Cinefan, Liternet, Blogul Lu’ Otravă, Bazavan.ro, Ziarul Metropolis, AaRC.ro – All about Romanian Cinema, Filme Cărți.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.