La un pas!

0

Crina “Coco” Popescu este adolescenta de 15 ani care este la un pas de a deveni cea mai tanara alpinista din lume care termina circuitul  ”Volcanic Seven Summits”. Am citit si noi despre Coco in mass media romaneasca si ne-am bucurat de performantele ei, dar – mai ales – ne-am bucurat pentru visele ei.

Pentru expeditia ”Antarctica 2010 – 2011″ sunt insa necesari 70.000 de euro. Recent, Coco a anuntat la Women on Web ca a reusit sa stranga 41.000 de euro din cei 70.000 necesari pentru expeditia ”Antarctica 2010 – 2011”.

Ii lipsesc deci 29.000 de euro, suma care reprezinta o parte din taxa de expeditie, precum si cheltuieli de transport, cazare, asigurare si masa. Organizatorii expeditiei, 7SUMMITS Club din Rusia, au fost ingaduitori cu Coco si au decalat calendarul platilor in cazul ei. Astfel, Coco trebuie sa faca rost de 29.000 de euro pana pe 20 noiembrie 2010, am citit pe site-ul lui MANAFU.

PS: Coco mai are o luna de zile la dispozitie pentru a strange banii necesari.
Intra pe site-ul lui MANAFU ca sa vezi cum o poti ajuta pe Coco!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează