Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La Bienala de grafica pentru copii si tineri de la Torun – Polonia, copiii din Romania obtin 2 premii de onoare si 202 lucrari in expozitia finala

2

de Elena Mavrodin

La cea de-a 17 ediţie a Bienalei de grafică pentru copii şi tineri de la Torun, Polonia, au participat 9474 de lucrări din 43 de ţări, dintre care au fost selectate pentru expozitia finala doar 1193. Romania a intrat in expozitia finala cu 202 de lucrari din cele 616  trimise, apartinad elevilor de la 33 de institutii de invatamant si educatie din Romania.

Au fost acordate 39 de premii, expuse si in galeria virtuala aici si aici 41 de premii de onoare ,  doua premii de onoare revenind Romaniei, prin elevii Budelecau Alexandru, 13 ani (Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Cluj) pentru lucrarea alaturata si Tanasescu Bianca, 6 ani (Gradinita 87, Bucuresti, Instructor Madalina Gheorghe-Tanase), pentru lucrarea de mai jos.

La ediţia de anul acesta Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Cluj a participat cu un număr de 5 lucrări realizate de elevii şcolii sub îndrumarea profesoarei Andreescu Paşca Micsandra, toate fiind selectate pentru expoziţie. În urma participării la această competiţie, elevii şcolii clujene au reuşit să obţină un premiu de onoare la grupa de vârstă 11-13 ani prin elevul Alexandru Budelecan şi 4 diplome de participare.

sursa: clon.ro

Lista institutiilor scolare si a copiilor  care au avut lucrari in expozitia finala, aici (institutiile din Romania se afla la pagina 7).

Elena Mavrodin, decembrie 2010

Despre autor

avatar

2 comentarii

  1. Pingback: Romania are copii talentati | Lume Buna

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.