Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La 6 luni de la lansare: Ursus Retro premiata cu medalia de argint la World Beer Awards 2018

0

URSUS Retro premiată cu medalia de argint la World Beer Awards 2018 (UK), la 6 luni de la lansare

La mai puțin de șase luni de la lansarea oficială, URSUS Retro a urcat pe podiumul World Beer Awards 2018, una dintre cele mai prestigioase competiții mondiale din industria berii, fiind singura marcă de bere din România premiată în cadrul competiției.

URSUS Retro este o bere blondă nepasteurizată, fabricată din ingrediente naturale de cea mai bună calitate și la cele mai înalte standarde. Cu o rețetă 100% malț și drojdie de tip Lager, URSUS Retro este o bere bine fermentată, ceea ce o face ușor de băut și cu o aromă răcoritoare. Gustul este plin, combinând amăreala distinctivă a hameiului, caracteristică URSUS, cu notele ușor dulci de cereale. Lansată oficial pe 29 martie 2018, URSUS Retro completează perfect portofoliul mărcii URSUS, continuând seria de inovații cu care ne-am surprins consumatorii în ultimii ani.

Este un lucru deosebit faptul că, dintre toate mărcile de bere participante in competiție la categoria Classic Pilsener, URSUS Retro a reușit să fie premiată cu medalia de argint. Premiul obținut anul acesta confirmă că URSUS, liderul segmentului de bere premium din România, continuă să conducă clasamentul marcilor de bere românești premiate la nivel internațional. Suntem foarte onorați și mândri de această medalie.” – declară Victor Teiosanu, Premium Brands Director, Ursus Breweries.

Medalia de argint obținută anul acesta completează portofoliul medaliilor URSUS la World Beer Awards, acest premiu reprezentând a șasea medalie pentru URSUS din ultimii 3 ani. În portofoliul general al mărcii URSUS se numără peste 40 de medalii câștigate în ultimii 15 ani, toate aceste premii confirmând măiestria echipei noastre, fiind cel mai înalt nivel de recunoaștere a artei meșteșugului berii.”-  a precizat Corina Hopulele, Director de Fabricare Bere și de Calitate, Ursus Breweries.

Portofoliul mărcii URSUS de medalii câștigate în ultimii 3 ani, doar în cadrul competitiei “World Beer Awards” este:

2018

  1. URSUS Retro – Silver Medal style Classic Pilsener

2017

  1. URSUS Premium – Country Winner German style Pale Lager

  2. URSUS Non-Alcoholic – Country Winner – Low Carb / Low Alcohol (0.1% – 2%)

2016:

  1. URSUS BLACK                                      – Romania’s BEST Dark Lager

  2. URSUS COOLER Non-Alcoholic       – GOLD medal Non-Alcohol Lager

  3. URSUS UNTOLD                                  – GOLD medal German-style Pale Lager

World Beer Awards – este una dintre cele mai importante competiții internaționale din industria berii, care se desfășoară în Marea Britanie si în cadrul căreia sunt înscrise și evaluate beri din întreaga lume. Jurizarea acestora se realizează mai întâi pe regiuni (Asia-Oceania, Europa și cele două Americi), urmând ca dintre câștigătorii din fiecare regiune să se aleagă în final cea mai bună bere a anului, din fiecare stil, la nivel mondial.

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, St. Stefanus, Azuga Nepasteurizată şi Stejar.

Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

Despre Asahi

Asahi Group Holdings este o afacere globală, cu operaţiuni în peste 100 de ţări din întreaga lume, în domenii precum producţia de bere, a băuturilor alcoolice, a băuturilor răcoritoare şi a produselor alimentare. În industria berii, Asahi deţine un portofoliu diversificat, care include mărcile simbol Asahi Super Dry, Peroni Nastro Azzurro şi Grolsch. În 31 martie 2017, Asahi Group Holdings Ltd. a finalizat achiziția fostelor operaţiuni de afaceri și mărci deţinute de SABMiller în Europa Centrală și de Est – care include afacerile din Republica Cehă, Republica Slovacă, Polonia, Ungaria și România și alte active conexe, inclusiv operaţiunile de export din Europa şi Coreea de Sud. Începând cu data de 1 aprilie 2017, noua companie funcţioneaza sub numele de Asahi Breweries Europe Group (ABEG).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.