La 15 ani pe cel mai inalt varf din America de Nord!

0

Credem ca aceasta stire nu are nevoie de comentarii in plus. Respect este singurul cuvant pe care il scriem cu privire la reusita romancei!
„Pe 21 iunie, foarte tânăra alpinistă Crina Coco Popescu, 15 ani, a încheiat ascensiunea muntelui McKinley, cel mai înalt vârf al Americii de Nord, informează un comunicat remis Agerpres.

Membră a Clubului Sportiv Montan Altitudine şi reprezentantă a Federaţiei Române de Alpinism şi Escaladă, Crina a urcat astfel cel de-al cincilea vârf din circuitul Seven Summits.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează