Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kunsthalle Bega prezintă: SENSUL SCULPTURII

0

25.09.2020 – 24.01.2021
Deschidere vineri, 25 septembrie între orele 18,00 – 21,00
intrarea pe scara exterioară dinspre Piața 700

Program de vizitare
Marți – Sâmbătă 12,00 – 18,00
Intrarea liberă
***

SENSUL SCULPTURII este o expoziție despre sculptura contemporană din România, care construiește, reconstruiește și deconstruiește câteva dintre miturile sculpturii.

Apor – Nimbert Ambrus / Rudolf Bone / Norbert Costin / Teodor Graur/ Roxana Ionescu / Adi Matei / Alex Mirutziu/ Vlad Nancă / Mihai Olos / Alexandra Pirici / Bogdan Rața / Cristian Răduță / Mircea Spătaru / Patricia Teodorescu / Napoleon Tiron / Casandra Vidrighin / curator Liviana Dan

De la orele 19,00 și 20,30 Alex Mirutziu va susține performance-ul Towards exiting a fold.
Towards exiting a fold dramatizează politicile depersonalizării în încercarea de a întreține un corp poros greu de întreținut.

SENSUL SCULPTURII este un eveniment organizat de Kunsthalle Bega, cofinanțat de Primăria Municipiului Timișoara și AFCN.

Pe parcursul evenimentului, accesul publicului se va face conform normelor de protecție și sanitare în vigoare.

Fotografii: Kunsthalle Bega

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.