Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

KMG International – partener al Festivalului Internațional George Enescu

0

KMG International, sub brandul Rompetrol, continuă parteneriatul de susținere a celui mai important eveniment de muzică clasică ce promovează identitatea culturală a României, Festivalul Internațional George Enescu, pentru a treia ediție consecutivă. De asemenea, Grupul sprijină prezența unei tinerei violoniste din Kazahstan, Zhibek Mussurgaliyeva, ce va concerta în data de 12 septembrie pe scena din Piața George Enescu.

Zhibek Mussurgaliyeva

“Rompetrol este sinonim cu valorile timpurilor moderne, cu spiritul de inovație, succes și responsabilitate, fiind prima marcă românească din sectorul petrolier care a cucerit în timp record piețele internaționale, cu activități și operațiuni extinse în 12 țări. Continuarea acestui parteneriat vine să întărească vocaţia internaţională a celor două branduri şi a produselor sale de excepție și, în mod direct, să contribuie la consolidarea unui brand de țară care promovează corect imaginea României în afara granițelor. Noi, oamenii din KMG International, suntem onorați și mândri să susținem un astfel de eveniment, să oferim publicului o parte din magia și muzica lui George Enescu!” – declară Azamat Zhangulov, Vicepreședinte senior KMG International.

Festivalul, ajuns în 2015 la cea de-a XXII-a ediție, se desfășoară în perioada 30 August – 20 septembrie și include o mare varietate de spectacole în sălile de concerte din București, dar și în alte orașe din țară. Printre activitățile de care se leagă contribuția KMG International se numără cele două concerte susținute de London Symphony Orchestra la Sala Palatului în zilele de 08 și 09 septembrie, dirijate de Ion Marin, avându-i ca soliști pe Lars Vogt (pian), Renaud Capuçon (vioară) și Gautier Capuçon (violoncel).

Zhibek Mussurgaliyeva este a doua artistă din Kazahstan ce susține un recital în București, după pianistul Amir Tebenikhin, laureat al Concursului Internațional George Enescu și solist în cadrul concertului de deschidere din ediția 2014. Tânăra de 17 ani studiază la Universitatea Națională de Arte din Kazahstan (Astana) de la vârsta de 4 ani, obținând numeroase premii internaționale – Premiul Speranța în cadrul competiției internaționale de tineret P.I. Ceikovsky din 2012 (Geneva, Elveția), locul I la Festivalul F. Mansurov (2015, Moscova) etc. Recitalul din data de 12 septembrie cuprinde lucrări de Bazzini, Locatelli și Paganini.

Festivalul “George Enescu”, care are loc o dată la doi ani, a fost înfiinţat în 1958 ca semn al recunoaşterii geniului enescian, pentru a omagia astfel viaţa şi creaţia marelui compozitor român. Primele ediţii ale acestui festival şi concurs au reunit nume sonore ale vieţii muzicale internaţionale ale acelei vremi, printre care s-au numărat Yehudi Menuhin, David Oistrach, Sviatoslav Richter şi Herbert von Karajan.

KMG International se implică din 2011 în programe și proiecte culturale care au ca scop catalizarea unor valori sociale importante și de a reprezenta România cu impact și constanță, atât la nivel național, cât și la nivel internațional (Festivalul și Concursul G. Enescu), dar și susținerea cu resurse financiare a tinerelor talente în curs de perfecționare (Orchestra Fundației Principesa Margareta a României), donarea unei harpe către Orchestra de Tineret (2013).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.