Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kinderpedia devine sistem unic de operare pentru școlile și grădinițele Maple Bear CEE

0

Maple Bear Central & Eastern Europe încheie un parteneriat strategic cu Kinderpedia și integrează soluția digitală pentru educație în toate școlile și grădinițele sale

Kinderpedia, cea mai inovativă platformă digitală pentru educație, devine sistemul operațional principal în toate unitățile Maple Bear din Europa Centrală și de Est.  

Cu Kinderpedia, toate școlile și grădinițele Maple Bear din regiune vor beneficia de o soluție completă de comunicare și management, disponibilă atât în versune web, cât și pe mobil.

În România, Maple Bear își propune să deschidă 10 unități școlare în franciză, pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial.

Maple Bear Central & Eastern Europe, parte a celei mai mari rețele globale de francize educaționale canadiene, Maple Bear Global Schools, a încheiat un parteneriat cu Kinderpedia, care va oferi tuturor grădinițelor și școlilor Maple Bear din regiune o soluție completă de management pentru educație.

Astfel, Kinderpedia devine sistem unic de operare pentru Maple Bear CEE și pune la dispoziție un instrument digital inovator capabil să susțină atât activitatea on-line, cât și pe cea de la clasă, în noul context al educației mixte. Kinderpedia reduce timpul administrativ al profesorilor cu până la 40%, îmbunătățește semnificativ implicarea părinților în educația copiilor, printr-o interfață sigură și ușor de folosit și oferă managerilor unităților de învățământ o viziune completă asupra activităților și a comunicării. 

Să sprijinim leadership-ul și viziunea transformatoare în educație este parte din misiunea Kinderpedia, încă de la început. Este, pentru noi, o mare satisfactie să fim soluția preferată a unuia dintre cele mai prestigioase branduri educaționale din lume și suntem încântați să contribuim la valoarea pe care Maple Bear o aduce în educație și în societate, în această parte a Europei. Kinderpedia și Maple Bear împărtășesc viziunea comună de a transforma familia într-un jucător activ în procesul educațional, cu ajutorul tehnologiei.” a declarat Daniel Rogoz, CEO & Co-fondator Kinderpedia

Kinderpedia reunește în aceeași platformă digitală toate instrumentele administrative necesare pentru buna desfășurare a orelor la clasă. De la check-in cu QR code pentru a face prezența elevilor, sau accesul instantaneu la orar, catalog și carnet de note, până la predarea video la distanță și modulul de teme sau mesageria rapidă, Kinderpedia furnizează infrastructura digitală pentru modernizarea sistemului de învățământ din România, precum și la nivel european. În plus, platforma oferă funcții de facturare automată, management financiar și plată online a taxelor școlii, prin integrarea cu sisteme de plată electronice.

Am ales Kinderpedia ca partener strategic în domeniul tehnologiei pentru educație, în urma unei analize riguroase a soluțiilor disponibile. Platforma digitală Kinderpedia ne permite să oferim o comunicare transparentă și eficientă la cele mai înalte standarde în cadrul întregii rețele de școli și grădinițe. Deoarece ne dorim să construim o rețea de 50 de centre Maple Bear în 22 de țări din regiune, uniformitatea și eficiența reprezintă valorile cheie prin care dorim să sprijinim proprietarii școlilor noastre. Modulele de management și cel financiar oferite de Kinderpedia vor deveni sistemul nostru de operare și vor ajuta personalul nostru să se concentreze mai mult asupra procesului  educațional și mai puțin asupra sarcinilor administrative. Pe lângă funcțiile de bază oferite, modulele de comunicare și funcționalitățile suplimentare pe care Kinderpedia le include le permit profesorilor și părinților din comunitatea Maple Bear să se bucure de toate beneficiile unei educații conectate. a declarat Yann Bidan, CEO Maple Bear CEE.

Grădinițele Maple Bear respectă în totalitate cerințele educaționale definite în curicula națională. În plus, copiii beneficiază în sistem bilingv de strategiile, tehnicile de predare și bunele practici educaționale ale sistemului canadian, situat în mod constant în topul celor mai bune sisteme de învățământ din lume. În 2018, Programul Internațional de Evaluare a Elevilor (PISA) a clasat Canada pe locul 1 în domeniile știință, matematică și citire, în între țările vorbitoare de limba engleză. Modelul Maple Bear vizează o educație completă a copilului – fizică, intelectuală, emoțională și socială, în care trei componente sunt fundamentale: creativitatea, colaborarea și gândirea critică.

Prima franciză Maple Bear din România a fost deschisă in 2019, la Sibiu și a fost urmată de alte trei unități. În septembrie 2020 se vor mai deschide două grădinițe la Cluj și o școală primară în Bulgaria, la Sofia. În România, Maple Bear își propune să deschidă 10 unități școlare pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial. Lanțul ia în considerare și posibilitatea extinderii la învățământul liceal. Maple Bear intenționează să deschidă 50 de unități educaționale în Europa Centrală și de Est. Rețeaua este prezentă în 22 de țări, cu 475 de unități, de la grădinițe până la licee, cu 45.000 de elevi.

Kinderpedia

Este o soluție completă de comunicare și management dedicată educației, ce reflectă viziunea celor trei fondatori, Daniel Rogoz, Evelina Necula și Valentin Ilea de a transforma educația prin optimizarea proceselor administrative și plasarea colaborării între dascăl și părinte în centrul actului educațional. Kinderpedia s-a născut în 2015, în urma unei finanțări europene de 135,000 de euro. Astăzi, investițiile în platforma totalizează aproape un milion de euro.

Între modulele Kinderpedia se numără: managementul copiilor și al familiilor, managementul grupelor, orarul de activități, calendarul de evenimente, meniul săptămânal, check-în pe baza de QR code, catalogul, predarea video la distanță, carnetul de note, modulul de teme, mesageria rapidă, înscrierea și planificarea capacității, managementul personalului, cronologie zilnică și raportare, observații individuale pentru fiecare activitate, galerie foto și video, notificări push personalizabile pe aplicația mobilă, registrul medical al copiilor, modul de chestionare, modul de newsletter, stocarea de documente în cloud, managementul mai multor locații, rapoarte personalizate, prognoza veniturilor, facturarea automată, plăți online, în aplicație.

Maple Bear

Școala canadiană Maple Bear aplică cele mai bune practici ale metodologiei canadiene bilingve. Maple Bear este unul din brandurile educaționale cu cea mai rapidă creștere din lume. Lansată în urmă cu doar 14 ani, rețeaua Maple Bear este prezentă astăzi în 22 de țări, cu mai mult de 475 de unități pentru învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal și peste 45.000 de elevi. Modelul de succes la nivel global a adus recent rețeaua și în Europe Centrală și de Est, cu un plan de dezvoltare care prevede o rețea de școli cu peste 15.000 de elevi. În România, planul include dezvoltarea a peste 10 grădinițe și școli primare. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.