Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Killing Time, filmul lui Florin Piersic Jr. ajunge in cinematografele din Germania

0

KILLING TIMELANSAT ÎN CINEMATOGRAFELE DIN GERMANIA

Killing Time, cel de-al treilea lungmetraj scris și regizat de Florin Piersic Jr., va fi distribuit de compania Drei-Freunde în cinematografele din Germania începând cu data de 20 februarie 2014. Filmul a fost achiziționat de același distribuitor pentru alte două teritorii: Austria și Elveția. Promovarea filmului în toate aceste teritorii este realizată de agenția Cinewerkstatt.

Killing-Time

Comedie extrem de neagră despre doi asasini plătiți cu viziuni teribil de diferite asupra vieții și a morții, Killing Time a fost prezentat într-o avanpremieră extraordinară în cadrul Zilelor Filmului Românesc – TIFF 2012 și a mai fost selecționat în competiţia „Free Spirit” a Festivalului de Film de la Varșovia (octombrie 2012) și în competiția „Spektrum” a Festivalului de Film de la Cottbus (noiembrie 2013).

Alături de Florin Piersic Jr., din distribuție mai fac parte Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte și Florin Zamfirescu. Killing Time este o producție independentă realizată în parteneriat de Andrei Crețulescu (Kinosseur Productions) și Dan Burlac (Elefant Film), cu sprijinul Zenith Media și cu participarea HBO România. Post-producția video a fost realizată la Digital Cube iar sunetul a fost mixat la Chainsaw Europe.

Killing Time a fost lansat în cinematografele din România în anul 2013. Filmul mai poate fi văzut pe HBO și HBO GO până în luna aprilie.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.