Killing Time, filmul lui Florin Piersic Jr. ajunge in cinematografele din Germania

0

KILLING TIMELANSAT ÎN CINEMATOGRAFELE DIN GERMANIA

Killing Time, cel de-al treilea lungmetraj scris și regizat de Florin Piersic Jr., va fi distribuit de compania Drei-Freunde în cinematografele din Germania începând cu data de 20 februarie 2014. Filmul a fost achiziționat de același distribuitor pentru alte două teritorii: Austria și Elveția. Promovarea filmului în toate aceste teritorii este realizată de agenția Cinewerkstatt.

Killing-Time

Comedie extrem de neagră despre doi asasini plătiți cu viziuni teribil de diferite asupra vieții și a morții, Killing Time a fost prezentat într-o avanpremieră extraordinară în cadrul Zilelor Filmului Românesc – TIFF 2012 și a mai fost selecționat în competiţia „Free Spirit” a Festivalului de Film de la Varșovia (octombrie 2012) și în competiția „Spektrum” a Festivalului de Film de la Cottbus (noiembrie 2013).

Alături de Florin Piersic Jr., din distribuție mai fac parte Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte și Florin Zamfirescu. Killing Time este o producție independentă realizată în parteneriat de Andrei Crețulescu (Kinosseur Productions) și Dan Burlac (Elefant Film), cu sprijinul Zenith Media și cu participarea HBO România. Post-producția video a fost realizată la Digital Cube iar sunetul a fost mixat la Chainsaw Europe.

Killing Time a fost lansat în cinematografele din România în anul 2013. Filmul mai poate fi văzut pe HBO și HBO GO până în luna aprilie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează