Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

KEN Academy se reinventează în timpul pandemiei și lansează două programe de educație antreprenorială online și unul offline pentru anul școlar 2020 – 2021

0

KEN Academy, cea mai mare comunitate a copiilor antreprenori din România, lansează programele educaționale pentru anul școlar 2020-2021. Înscrierile se fac pe site-ul KEN până pe 28 septembrie. Într-o perioadă provocatoare pentru educație, trainerii KEN le propun părinților și copiilor două programe online și unul offline.


Educația antreprenorială și cea financiară au devenit deja obligatorii in vietile copiilor, pentru a-i ajuta să își construiască propriul drum, într-o lume în care tentațiile sunt peste tot, cardurile de credit se pot obține pe repede înainte, cumpărăturile sunt la un click distanță, profesiile viitorului nu sunt încă bine definite, concurența este în creștere, lumea este într-o continuă schimbare, iar noutatea și inovația au un ritm accelerat de creștere.
Programele KEN Academy, online și offline, îi pregătesc pe copii pentru toate aceste provocări, le dezvoltă un set de abilități de viață și o structură de gândire (mindset) antreprenorială.

„Cea mai recentă și neașteptată – chiar șocantă – provocare pentru KEN Academy a venit odată cu pandemia. Pentru business-ul nostru a însemnat, într-o primă fază, o frână imensă și o scadere radicală a veniturilor. Pusă în termeni de slogan, această provocare a fost pentru noi: “reinventează-te sau mori”.

După ce am respirat adânc, ne-am îndreptat atenția către inovație, găsirea de soluții alternative și acțiune.
De doi ani, primim invitații de a extinde programul KEN la nivel național. Acum, în contextul actual, deși nu am intuit de la început, programul poate fi accesat de orice copil prin intermediul noilor programe ONLINE, indiferent de orașul în care se află. Adică, într-o formă, am extins programul KEN Academy!”, spune Carmen Iorgulescu, coordonator KEN Acaemy.

Programul offline KEN Academy este cel mai complex program KEN, dedicat copiilor curajoși și cu spirit antreprenorial, cu vârste între 8 și 13 ani. Se desfășoară pe parcursul întregului an școlar, septembrie 2020 – iunie 2021, pentru a asigura maturitate și coerență procesului educațional, cât și dobândirea de către copii a unui set de deprinderi solide. Are un curriculum 100% practic, sesiunile fiind bogate în activități interactive și jocuri experiențiale adaptate vârstei.

Programul educațional online KEN Business este gândit ca o călătorie de 9 luni, în care copiii devin familiarizați cu modul de organizare și gestionare a unei afaceri și învăță să-și construiască propria afacere. Este aplicat și pragmatic, având 5 Invitați speciali – antreprenori și specialiști care împărtășesc din experiența lor directă, studii de caz reale – aduse de companii / antreprenori si activități interactive și jocuri adaptate vârstei copiilor. Se formează grupe atât în limba română, cât și în limba engleză.

Programul educațional online KEN Entrepreneurial Abilities este un program educațional complex, care îi ajută pe copii să-și dezvolte o serie de abilități antreprenoriale și cunoștințe care îi vor ajuta în viața reală. Este modular, astfel încât părinții își pot înscrie copiii în toată călătoria educațională sau doar la acele subiecte care li se potrivesc cel mai bine. Se desfășoară pe parcursul unui AN ȘCOLAR, septembrie 2020 – iunie 2021, iar modulele sunt independente și interdependente: KEN Entrepreneurial Mindset, KEN NLP for Success, KEN Money, KEN Social Media.

Înscrieri și detalii la: carmeniorgulescu@kenacademy.org / 0723.600.341

Despre KEN Academy

KEN Academy este primul și cel mai complex program de educație financiară și antreprenorială din România, dedicat copiilor cu vârste între 7 și 13 ani.
Noutatea adusă de KEN Academy o reprezintă componenta aplicată a programului, prin care conectăm nevoile copilului cu aspecte reale ale vieții.

Pe principiul “learning by doing”, curriculumul este 100% practic și pragmatic:

  • Activități interactive și jocuri experiențiale adaptate vârstei lor
    Invitați speciali – antreprenori/ specialiști care împărtășesc din experiența lor
    Vizite în organizații – menite să ajute copiii în înțelegerea noțiunilor de afaceri
    Târguri de vânzare – evenimentele sunt organizate și derulate de copii. Este calea cea mai potrivită de a deprinde experiențial elementele mixului de marketing, de a dezvolta abilități de vânzare și comunicare, de a descoperi valoare lucrului în echipă. În plus, profitul este al lor!
    Interacțiune cu o comunitate de antreprenori – copii și adulți

Programul educațional KEN Academy, poate fi accesat deja de 8 ani în mediul OFFLINE, iar de anul acesta și în ONLINE. Detalii pe https://kenacademy.org/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.