Jocul Șuie Paparude – Secretul Caracatiței – este la free download

0

Jocul Șuie Paparude – Secretul Caracatiței – este la free download, începând de azi, în Apple App Store. Jocul rulează pe iOS 7.0, iPhone, iPad și iPod Touch, anunță Șuie Paparude, care menționează faptul că  „este o variantă perfectibilă”.

suie joc

Jocul, aici —> http://goo.gl/lFSURm

„Jocul este 8bit, cam cum erau jocurile prin anii ’90. Noi am încercat să-l facem exact ca și clipul Secretul Caracatiței, pe care băieții îl lansează miercuri, în Control Club. Povestea lui este identică cu cea din clip. Michi, Bean și Dobrică salvează lumea de oamenii, care,  infestați de muzica de proastă calitate, s-au transformat în zombi” – Andrei Zaițiu, REEA

Echipa care a realizat clipul 3D stereoscopic: REEAnimation Târgu-Mureș – Barbu Hârșan – Art Director – REEA, Andrei Zaițiu – Graphic & Video Designer – REEA

Trupa Șuie Paparude a lansat miercurea trecută – într-un Control Club plin ochi – videoclipul SECRETUL CARACATIȚEI,  după care a fost făcut și jocul.

Clipul, aici —> http://youtu.be/P6liEGQpqyQ

Șuie Paparude înseamnă Michi, Bean și Dobrică.

www.suiepaparude.ro

www.fb.com/suiepaparude.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează