Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Joci corect? Acorda prioritate!

0
Urbea poate deveni o jungla imposibil de supravietuit atunci cand regulile nu sunt intelese, acceptate si mai ales respectate. Atmosfera care predomina in trafic este tensionata, iar intersectiile sunt pentru majoritatea soferilor cele mai negre cosmaruri.

In cadrul campaniei E Cool Sa! am incercat sa privim regulile de circulatie intr-o maniera pozitiva, simpatica si chiar colorata, astfel incat universalele sanctiuni si metode coercitive sa-si gaseasca un antidot pe termen lung. Suntem la vizualul cu numarul 3 si avem incredere ca, cel putin 1% din oamenii care au primit mesajul, vor avea un altfel de comportament pe sosea.
Imagineaza-ti intersectia ca pe un joc. Fiecare joc are niste reguli, fiecare dintre noi are un rol. La fel se intampla si in trafic.

Tu cum joci cand esti la volan?

Joci corect?
Fii cool! Acorda prioritate!

O campanie Fundatia Dori Slosberg Romania.
Un concept The Workshop – http://theworkshop.ro/.
O fotografie Anamaria Dascalu – http://neelucidat.oricum.ro/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.