Joci corect? Acorda prioritate!

0
Urbea poate deveni o jungla imposibil de supravietuit atunci cand regulile nu sunt intelese, acceptate si mai ales respectate. Atmosfera care predomina in trafic este tensionata, iar intersectiile sunt pentru majoritatea soferilor cele mai negre cosmaruri.

In cadrul campaniei E Cool Sa! am incercat sa privim regulile de circulatie intr-o maniera pozitiva, simpatica si chiar colorata, astfel incat universalele sanctiuni si metode coercitive sa-si gaseasca un antidot pe termen lung. Suntem la vizualul cu numarul 3 si avem incredere ca, cel putin 1% din oamenii care au primit mesajul, vor avea un altfel de comportament pe sosea.
Imagineaza-ti intersectia ca pe un joc. Fiecare joc are niste reguli, fiecare dintre noi are un rol. La fel se intampla si in trafic.

Tu cum joci cand esti la volan?

Joci corect?
Fii cool! Acorda prioritate!

O campanie Fundatia Dori Slosberg Romania.
Un concept The Workshop – http://theworkshop.ro/.
O fotografie Anamaria Dascalu – http://neelucidat.oricum.ro/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează