Joci corect? Acorda prioritate!

0
Urbea poate deveni o jungla imposibil de supravietuit atunci cand regulile nu sunt intelese, acceptate si mai ales respectate. Atmosfera care predomina in trafic este tensionata, iar intersectiile sunt pentru majoritatea soferilor cele mai negre cosmaruri.

In cadrul campaniei E Cool Sa! am incercat sa privim regulile de circulatie intr-o maniera pozitiva, simpatica si chiar colorata, astfel incat universalele sanctiuni si metode coercitive sa-si gaseasca un antidot pe termen lung. Suntem la vizualul cu numarul 3 si avem incredere ca, cel putin 1% din oamenii care au primit mesajul, vor avea un altfel de comportament pe sosea.
Imagineaza-ti intersectia ca pe un joc. Fiecare joc are niste reguli, fiecare dintre noi are un rol. La fel se intampla si in trafic.

Tu cum joci cand esti la volan?

Joci corect?
Fii cool! Acorda prioritate!

O campanie Fundatia Dori Slosberg Romania.
Un concept The Workshop – http://theworkshop.ro/.
O fotografie Anamaria Dascalu – http://neelucidat.oricum.ro/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează