Joburi la orizont

0

Joburi la orizont JoburiLaOrizont.ro este un proiect al Fundatiei Dinu Patriciu si al Ligii Studentilor Romani in Strainatate. Proiectul isi propune motivarea tinerilor romani care invata la universitati de prestigiu din lume, sa se intoarca in tara pentru valorificarea capitalului intelectual romanesc in interesul societatii.

De asemenea, http://joburilaorizont.ro vizeaza crearea unui mediu de comunicare intre absolventii de studii in strainatate si companiile de prestigiu din tara. Astfel, companiile au atat posibilitatea de crea un profil si de a anunta pozitiile disponibile pe www.joburilaorizont.ro cat si de a accesa o baza de date cu CV-uri ale celor mai buni tineri care au urmat programe de master sau doctorat in afara tarii.

Intra pe www.joburilaorizont.ro

joburi-la-orizont

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează