Je suis Charlie @România: marșuri la București și Cluj

0

Zeci de persoane au anuntat pe Facebook ca se vor aduna joi seara in fata ambasadei Frantei din Bucuresti in semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris, anunta Hotnews.ro

Un grup de persoane au aprins miercuri seara lumânări în fața Ambasadei Franței din București, în semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris. În această seară, de la ora 18.00, va avea loc un eveniment similar. Solidaritate cu Charlie Hebdo. Marșuri la București și Cluj.

sursa: romaniacurata.ro

1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează