ITSpark si Techsoup Romania va invita online intr-un format nou

0
Inainte sa plecati in vacantele de sarbatori, Techsoup Romania si ITSpark au un cadou pentru voi.
Marti 13 decembrie 2011 la ora 16:30 va avea loc prima emisiune online care va permite ONGurilor si comunitatii de programatori din Romania sa comunice in timp real, si sa interactioneze prin chat, discutand aplicatii IT pentru societatea civila.
Transmisiunea va putea fi accesata la adresa: live.itspark.ro
Emisiunile ITSpark si Techsoup Romania dedicate societatii civile vor fi lunare, online si in direct dar vor putea fi vizionate si ulterior la adresa  www.vimeo.com/channels/itspark.
Ceea ce veti gasi nou in acest format este abordarea informala care permite interactivitatea cu privitorii chiar in timpul transmisiunii prin intermediul chatului si vor asigura fluxul constant de informatii de interes pentru voi pe baza intrebarilor si raspunsurilor pe care le veti adresa pe durata emisiunii.
Prima emisiune ITSpark ii va avea ca invitati pe Christopher Worman si Ruxandra Popa (Techsoup Romania) si pe Todi Pruteanu (Microsoft Romania)si va prezenta colaborarea dintre Tecshoup Romania si ITSpark, activitatile pe care le-am realizat impreuna, proiectul RestartRomania si despre implicarea Microsoft Romania in toate acestea.
Eliberati-va agenda pentru marti 13 decembrie ora 16:30 si pregatiti-va microfoanele!
Va asteptam!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează