ITSpark si Techsoup Romania va invita online intr-un format nou

0
Inainte sa plecati in vacantele de sarbatori, Techsoup Romania si ITSpark au un cadou pentru voi.
Marti 13 decembrie 2011 la ora 16:30 va avea loc prima emisiune online care va permite ONGurilor si comunitatii de programatori din Romania sa comunice in timp real, si sa interactioneze prin chat, discutand aplicatii IT pentru societatea civila.
Transmisiunea va putea fi accesata la adresa: live.itspark.ro
Emisiunile ITSpark si Techsoup Romania dedicate societatii civile vor fi lunare, online si in direct dar vor putea fi vizionate si ulterior la adresa  www.vimeo.com/channels/itspark.
Ceea ce veti gasi nou in acest format este abordarea informala care permite interactivitatea cu privitorii chiar in timpul transmisiunii prin intermediul chatului si vor asigura fluxul constant de informatii de interes pentru voi pe baza intrebarilor si raspunsurilor pe care le veti adresa pe durata emisiunii.
Prima emisiune ITSpark ii va avea ca invitati pe Christopher Worman si Ruxandra Popa (Techsoup Romania) si pe Todi Pruteanu (Microsoft Romania)si va prezenta colaborarea dintre Tecshoup Romania si ITSpark, activitatile pe care le-am realizat impreuna, proiectul RestartRomania si despre implicarea Microsoft Romania in toate acestea.
Eliberati-va agenda pentru marti 13 decembrie ora 16:30 si pregatiti-va microfoanele!
Va asteptam!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează