Iti poti imagina sa calatoresti o luna prin Asia cu 500 de euro?

0

citeste si Romanii pentru care iarna e ca vara, proiectul de 78 de zile “Always Summer”

Să poți să te bucuri de locuri exotice, de insule paradisiace, să bei în fiecare zi shakeuri din fructe proaspete, să mănânci fructe de mare, de multe ori pe malul mării, să guști din fructe cărora nici nu le știi numele, să închiriezi un parte bunムdin timp scuter sau bicicletă pentru a explora orașele, natură, satele?

mancare

Sursa si mai multe informatii: www.tudormaxim.ro

Să poți face și ceva cumpărături, să mergii mii de kilometri cu autocarul, trenul, vaporul, taxiul și tuk-tukul? 500 de euro care să acopere și vizele pentru 2 țări?

Tot acest buget și toate aceste cheltuieli sunt perfect sustenabile cu atenție, răbdare, inteligență și ceva muncă de pregătire.

20130117_103711

După cum ați văzut deja din postările anterioare:Insula Phu QuocHo chi minh, dinunul din filme și din impresiile și fotografiile postate pe pagina de Facebook Always Summer ne bucurăm din plin de toate experiențele din Asia de est, fie că e vorba de China, Vietnam, Laos sau Thailanda!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează