Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iti poti imagina sa calatoresti o luna prin Asia cu 500 de euro?

0

citeste si Romanii pentru care iarna e ca vara, proiectul de 78 de zile “Always Summer”

Să poți să te bucuri de locuri exotice, de insule paradisiace, să bei în fiecare zi shakeuri din fructe proaspete, să mănânci fructe de mare, de multe ori pe malul mării, să guști din fructe cărora nici nu le știi numele, să închiriezi un parte bunムdin timp scuter sau bicicletă pentru a explora orașele, natură, satele?

mancare

Sursa si mai multe informatii: www.tudormaxim.ro

Să poți face și ceva cumpărături, să mergii mii de kilometri cu autocarul, trenul, vaporul, taxiul și tuk-tukul? 500 de euro care să acopere și vizele pentru 2 țări?

Tot acest buget și toate aceste cheltuieli sunt perfect sustenabile cu atenție, răbdare, inteligență și ceva muncă de pregătire.

20130117_103711

După cum ați văzut deja din postările anterioare:Insula Phu QuocHo chi minh, dinunul din filme și din impresiile și fotografiile postate pe pagina de Facebook Always Summer ne bucurăm din plin de toate experiențele din Asia de est, fie că e vorba de China, Vietnam, Laos sau Thailanda!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.