Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ISWinT se întoarce. Studenților străini le place Timișoara

0

Timișoara – un pas mai aproape de a deveni Capitală Culturală Europeană 2021

Cea de-a XXII-a ediție a festivalului ISWinT (International Student Week in Timișoara) se anunță a fi cea mai reușită de până acum. Mai mulți participanți, mai multe zile, activități inedite care se adaugă celor deja consacrate, precum și workshop-uri pentru toate gusturile! Între 23 iulie și 2 august, Timișoara devine capitala multiculturalității. Studenți din toate colțurile lumii vor sosi în orașul de pe Bega pentru a avea parte de o experiență unică, de șansa de a interacționa în același timp cu tineri aparținând unor culturi diferite, dar care au un lucru în comun: dorința de a depăși prejudecățile legate de naționalitate, etnie sau religie.
Festivalul de acest gen cu cele mai multe ediții din Europa, ISWinT propune în acest an tema „Develop Yourself: Design the Future”. În cadrul workshop-urilor diversificate, studenții vor învăța că fiecare dintre noi are un talent într-un anumit domeniu și vor fi încurajați să îl dezvolte, să își cultive abilitățile și pasiunea, indiferent dacă acestea sunt legate de fotografie, de gastronomie, de vorbitul în fața unui public sau de orice altceva.
ISWinT_Afis[A3][Web][2015]
Pe lângă activitățile dedicate exclusiv participanților la festival, ISWinT propune și o serie de evenimente la care publicul timișorean este invitat de onoare, printre care un concert, deschiderea și închiderea oficială, Conferința ISWinT, dar și Ziua Internațională. Punctul culminant al festivalului va fi parada oficială a participanților, atunci când străzile orașului se vor umple de oameni în tricouri galben cu verde, culorile oficiale, și de al lor entuziasm.

Așadar, urmează zece zile pline, în care Timișoara va fi scena pe care diversitatea, respectul reciproc și dorința de cunoaștere vor dansa împreună. Vă invităm să participați la acest eveniment deosebit, care demontează preconcepții și creează prietenii!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.