ISWinT se întoarce. Studenților străini le place Timișoara

0

Timișoara – un pas mai aproape de a deveni Capitală Culturală Europeană 2021

Cea de-a XXII-a ediție a festivalului ISWinT (International Student Week in Timișoara) se anunță a fi cea mai reușită de până acum. Mai mulți participanți, mai multe zile, activități inedite care se adaugă celor deja consacrate, precum și workshop-uri pentru toate gusturile! Între 23 iulie și 2 august, Timișoara devine capitala multiculturalității. Studenți din toate colțurile lumii vor sosi în orașul de pe Bega pentru a avea parte de o experiență unică, de șansa de a interacționa în același timp cu tineri aparținând unor culturi diferite, dar care au un lucru în comun: dorința de a depăși prejudecățile legate de naționalitate, etnie sau religie.
Festivalul de acest gen cu cele mai multe ediții din Europa, ISWinT propune în acest an tema „Develop Yourself: Design the Future”. În cadrul workshop-urilor diversificate, studenții vor învăța că fiecare dintre noi are un talent într-un anumit domeniu și vor fi încurajați să îl dezvolte, să își cultive abilitățile și pasiunea, indiferent dacă acestea sunt legate de fotografie, de gastronomie, de vorbitul în fața unui public sau de orice altceva.
ISWinT_Afis[A3][Web][2015]
Pe lângă activitățile dedicate exclusiv participanților la festival, ISWinT propune și o serie de evenimente la care publicul timișorean este invitat de onoare, printre care un concert, deschiderea și închiderea oficială, Conferința ISWinT, dar și Ziua Internațională. Punctul culminant al festivalului va fi parada oficială a participanților, atunci când străzile orașului se vor umple de oameni în tricouri galben cu verde, culorile oficiale, și de al lor entuziasm.

Așadar, urmează zece zile pline, în care Timișoara va fi scena pe care diversitatea, respectul reciproc și dorința de cunoaștere vor dansa împreună. Vă invităm să participați la acest eveniment deosebit, care demontează preconcepții și creează prietenii!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează