Istoria, cultura şi gastronomia, oferta Clujului pentru turiştii străini!

0

Clujul este un oraş prietenos pentru turiştii străini! Cultura, tradiţiile şi gastronomia sunt doar o parte din oferta turistică pentru turiştii străini care sunt plăcut suprinşi de oraşul din Ardeal.

Aceasta este opinia studenţilor de la Şcoala Superioară Hotelieră şi de Turism din Bellinzona, Elveţia, care au elaborat o strategie de marketing pentru promovarea municipiului Cluj-Napoca.  Studiul a fost realizat în colaborare cu Primăria, prin Centrul de Informare Turistică, scrie buzznews.ro

CLUJUL VĂZUT DE ELVEŢIENI: istoria, cultura şi gastronomia – puncte forte, lipsa de promovare şi serviciile pentru turişti – puncte slabe

Printre punctele tari ale oraşului identificate de elveţieni se numără cultura, tradiţiile, gastronomia, zonele verzi şi curăţenie. În schimb, Clujul nu este deloc cunoscut în vestul Europei, oamenii percepându-l ca un oraş sărac, cu o rată a criminalităţii ridicată.

Mai multe informaţii aici. Am aflat despre acest articol via IloveCluj

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează