Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Istoria, cultura şi gastronomia, oferta Clujului pentru turiştii străini!

0

Clujul este un oraş prietenos pentru turiştii străini! Cultura, tradiţiile şi gastronomia sunt doar o parte din oferta turistică pentru turiştii străini care sunt plăcut suprinşi de oraşul din Ardeal.

Aceasta este opinia studenţilor de la Şcoala Superioară Hotelieră şi de Turism din Bellinzona, Elveţia, care au elaborat o strategie de marketing pentru promovarea municipiului Cluj-Napoca.  Studiul a fost realizat în colaborare cu Primăria, prin Centrul de Informare Turistică, scrie buzznews.ro

CLUJUL VĂZUT DE ELVEŢIENI: istoria, cultura şi gastronomia – puncte forte, lipsa de promovare şi serviciile pentru turişti – puncte slabe

Printre punctele tari ale oraşului identificate de elveţieni se numără cultura, tradiţiile, gastronomia, zonele verzi şi curăţenie. În schimb, Clujul nu este deloc cunoscut în vestul Europei, oamenii percepându-l ca un oraş sărac, cu o rată a criminalităţii ridicată.

Mai multe informaţii aici. Am aflat despre acest articol via IloveCluj

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.