Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitație specială la Festivalul Internațional de Film de la Veneția!

0

 

Dragul nostru cinefil, Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) te invită să iei parte la organizarea celei de-a cincea ediţii a „28 Times Cinema” din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția (27 august- 6 septembrie 2014).  Daca ai între 18 si 25 ani și ești un mare iubitor de cinema, ai toate șansele să faci parte din juriul tânăr al festivalului, să petreci 12 zile de vis în cel mai frumos oraș din lume, să vezi o mulțime de filme bune și să-i cunoști pe cei mai mari actori, regizori și oameni de film de pe planetă!

festival
Lansată cu mare succes în 2010, în parteneriat cu „Zilele Veneţiei” (Giornate degli Autori) şi Parlamentul European, această iniţiativă reuneşte 28 de tineri cinefili din statele membre ale Uniunii Europene.

Daca vrei sa fii unul dintre aceștia, trimite-ne pe mail un CV scurt, o scurtă declaraţie (10 linii max.) în care să descrii motivele pentru care ar trebui să te consideram cel mai potrivit pentru această oportunitate, precum şi o descriere (5 propoziţii max.) a 3 scene din 3 filme recent vazute la noi la cinema, în limba engleza. Așteptăm gândurile tale până pe 26 aprilie 2014.

Odata ajuns la Veneția, vei fi cazat în una dintre cele mai frumoase locații din oraș, vei avea acces prioritar la toate proiecțiile „Zilele Veneţiei” (Giornate degli Autori)  din cadrul festivalului, vezi viziona filmele care sunt în competiția premiului LUX,  vei lua parte la mese rotunde, discuții şi dezbateri cu realizatori de film, vei avea ocazia să scrii pe blogul festivalului și pe rețelele sociale Europa Cinemas și să participi la workshop-uri diverse.

Rezervările, costurile de cazare și de călătorie pe durata evenimentului sunt incluse în această invitație.

Participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 – 25 de ani, să cunoască bine limba engleză (citit, scris si vorbit) pentru a fi în masură să contribuie pe deplin la discuții despre filme și să scrie texte pentru blog-ul special creat pentru juriul tânăr al festivalului. Toate textele pe care le trimiteți trebuie sa fie scrise in limba engleza.

Pentru inscriere trimite pe email la: asociatia.macondo@gmail.com sau diana@asociatiamacondo.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.