Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitaţie Concurs EuropAffiche, ediţia a II-a România

0

Update: Se prelungeste termenul de inscriere la cea de-a doua editie a concursului de creatie EuropAffiche in Romania, pana in 21 ianuarie

Fundaţia “Pentru Voi”, la iniţiativa Fundaţiei The Jerome Lejeune, organizează cea de-a doua ediţie a concursului EuropAffiche în România, care se adresează tinerilor peste 14 ani, cu dizabilităţi intelectuale.

Concursul din acest an are ca temă „Să descoperim împreună Europa şi capitalele ei!” şi îşi propune implicarea tinerilor cu dizabilităţi intelectuale într-o activitate de creaţie, pentru a le pune în valoare potenţialul artistic şi capacitatea de exprimare. Se doreşte descoperirea Europei prin intermediul hărţii, a ţărilor şi capitalelor ei, precum şi a asemănărilor şi diferenţelor dintre acestea şi propria ţară.

Echipele participante în concurs vor crea un poster care va cuprinde date despre capitala ţării pe care o reprezintă şi alte două capitale europene alese de ei, cu similitudinile şi diferenţele lor. Fiecare echipă participantă în concurs va fi compusă din maxim 4 persoane cu dizabilităţi intelectuale şi 2 însoţitori. Se va accepta participarea a 5 echipe, urmărind criteriul „primul venit primul servit”.

Detalii concurs

– Înscrierile în concurs se fac trimiţând formularul electronic completat la adresa pentruvoi@pentruvoi.ro, până cel târziu la data de 21 decembrie 2012
– Prezentarea şi jurizarea afişelor se va realiza la Timişara, de către fiecare echipă în parte, în data de 9 mai 2013
– fiecare echipă îşi va acoperi cheltuielile de transport la Timişoara
– organizatorii vor asigura cazarea şi masa pentru echipele prezente în concurs
– marele premiu al concursului constă în organizarea unei vizite la Parlamentul Europei, pentru echipa câştigătoare, unde îşi va prezenta posterul câştigător (TBC)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomaniaPozitiva. Mai multe informatii pe www.lucianilica.net.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.