Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Investiţiile austriece din România

0

Viena este fericită cu investiţiile din România:) Companiile reprezentând ţara cu cele mai mari investiţii în România, Austria, declară că ar efectua acelasi volum de investitii în ţara noastră dacă ar avea posibilitatea de a alege din nou. Cu siguranţă acest semnal este pozitiv pentru economia românească.

economie„Daca ar avea inca odata posibilitatea de a alege, mai mult de doua treimi din totalul companiilor austriece care au o fi

liala in Romania ar efectua acelasi volum de investitii. Acesta este unul din rezultatele Barometrului pentru Romania 2009 al companiei de Consultanta in Management Horváth & Partners.” conform Wall Street. „Directorii executivi ai companiilor austriece se asteapta la o crestere economica mica in urmatorii trei ani in Romania, insa cu o intensificare in acelasi timp a presiunii asupra marjelor de profit si a mediului concurential. Pentru a putea trece cu succes prin criza economica, companiile austriece, printre investitorii cei mai dinamici in Europa Centrala si de Est, planifica in Romania masurile necesare pentru optimizarea relatiilor cu clientii, extinderea canalelor de distributie si ameliorarea calitatii productiei.” conform studiului executat de compania de Consultanţă în Management Horváth & Partners  (continuarea articolului pe site).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.