Investiţiile austriece din România

0

Viena este fericită cu investiţiile din România:) Companiile reprezentând ţara cu cele mai mari investiţii în România, Austria, declară că ar efectua acelasi volum de investitii în ţara noastră dacă ar avea posibilitatea de a alege din nou. Cu siguranţă acest semnal este pozitiv pentru economia românească.

economie„Daca ar avea inca odata posibilitatea de a alege, mai mult de doua treimi din totalul companiilor austriece care au o fi

liala in Romania ar efectua acelasi volum de investitii. Acesta este unul din rezultatele Barometrului pentru Romania 2009 al companiei de Consultanta in Management Horváth & Partners.” conform Wall Street. „Directorii executivi ai companiilor austriece se asteapta la o crestere economica mica in urmatorii trei ani in Romania, insa cu o intensificare in acelasi timp a presiunii asupra marjelor de profit si a mediului concurential. Pentru a putea trece cu succes prin criza economica, companiile austriece, printre investitorii cei mai dinamici in Europa Centrala si de Est, planifica in Romania masurile necesare pentru optimizarea relatiilor cu clientii, extinderea canalelor de distributie si ameliorarea calitatii productiei.” conform studiului executat de compania de Consultanţă în Management Horváth & Partners  (continuarea articolului pe site).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează