Investitie de 166 de milioane de euro in Centrul Tehnologic Renault

0

Vesti bune pentru economie romaneasca! Renault a inaugurat la Titu un centrul tehnologic unde se proiecteaza si testeaza modelele producatorului francez. Probabil ca este cea mai importanta stire despre investitiile din economie romaneasca din aceasta perioada.

Investitia companiei franceze este de peste 166 de milioane de euro si este singura de acest fel din Centrul si Estul Europei. De altfel, investitia de la Titu reprezinta cel mai mare centru de proiectare si testare din afara granitelor Frantei. Un mare avantaj al acestui centru este si faptul ca in Romania se pot astfel crea si testa masini noi.

Centrul Renault de la Titu are o echipă de 300 de persoane şi reprezintă o investiţie de 166 de milioane de euro, potrivit rfi.ro

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează