Inventie romaneasca importanta in industria auto

1Un filtru de aer care creşte puterea motorului cu până la 10% şi reduce consumul de carburant cu 10-15% ar putea fi disponibil în magazinele de piese auto, potrivit Mediafax.

Inventatorul acestei piese brevetată şi premiată la saloane internaţionale de inventică este Corneliu Birtok-Băneasă, un inginer din Deva.

Sursa: aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar
    martinica lucian on

    Iupiii! O sa-mi bag si eu pe Dacia mea 1310!
    Dar eu am descoperit o conserva care mi-a crescut temperatura cu 10 grade si mi-a scazut consumul de alimente o saptamana! Primesc si eu o medalie? Unde sa ma adresez? Va multumesc anticipat!

Comentează