Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Internship la fonduri-structurale.ro & consolid8.ro!

0

fonduri-structurale.ro: Din 2006 contribuim la dezvoltarea antreprenoriatului și a mediului ONG românesc, facilitând accesul antreprenorilor la surse de finanțare. fonduri-structurale.ro este cea mai importantă platformă de informare în domeniul finanțărilor, de la lansarea din 2006 și până în prezent adunând în comunitatea proprie peste 120.000 de membri înregistrați. În noiembrie 2020 am lansat platforma de crowdfunding consolid8.ro prin care sprijinim antreprenorii sociali și din industriile creative să își valideze produsele și să își finanțeze proiectele. În prezent dezvoltăm noi instrumente de finanțare și ne dorim să creștem echipa!

În perioada martie – iunie 2021 organizăm un nou program de internship! Căutăm o persoană cu foarte bune abilități de comunicare și ingeniozitate, care să sprijine dezvoltarea fonduri-structurale.ro și consolid8.ro.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.