Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Internship în organizare comunitară în Statele Unite ale Americii – Apel la candidaturi

0

Great Lakes Consortium for International Training and Development în colaborare cu CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică selectează 9 interni români pentru cele două runde ale programului de schimb “Sustaining Civic Participation in Minority Communities” (perioada internship-urilor: 20 aprilie 2016 – 4 iunie 2016 și 5 octombrie 2016-19 noiembrie 2016).

Scopul programului este de a oferi participanţilor o oportunitate de dezvoltare profesională şi de învăţare de noi metode de implicare a cetăţenilor în procese decizionale care afectează grupurile minoritare/dezavantajate. Pe parcursul programului, internii români vor petrece 6 săptămâni în Statele Unite ale Americii lucrând în cadrul unor organizaţii comunitare, vor participa la ateliere de lucru și vizite de sudiu, în funcţie de experienţa şi interesul fiecărui intern selectat.

Candidaţii la acest program trebuie să provină din organizații sau grupuri civice/comunitare cu experienţă în advocacy, organizare comunitară, educație civică care lucreză direct cu grupuri minoritare/dezavantajate. Aceştia trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză, să aibă vârsta cuprinsă între 25 şi 40 de ani şi să fie disponibili pentru a se implica, înainte și după terminarea internship-ului, în activităţi de organizare comunitară.

Dacă sunteţi interesaţi să faceţi parte din delegaţia de interni, vă invităm să citiţi anunţul integral şi să candidaţi completând formularul disponibil aici .

Formularul și anexele sale trebuie trimise până pe 28 octombrie 2015 (inclusiv) pe email la: GLC_teachdemocracy4@hotmail.com, vlad@ce-re.ro şi prin poştă pe adresa CeRe (Centrul de Resurse pentru participare publică)– Str. Slt Zaharia nr. 22, sector 1, Bucureşti. Se va lua în considerare data poștei.
Persoanele care vor aplica la acest internship si respecta criteriile de eligibilitate vor fi invitate la workshop-ul de organizare comunitară din data de 7 noiembrie (detalii aici http://www.ce-re.ro/home).

Transportul este asigurat. La sfârşitul atelierului, participanţii care au aplicat pentru internship vor fi intervievaţi.

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.