International Train the Trainers, Sinaia 24 – 27 septembrie 2009

0

Trainingul se învaţă din „fragedă pruncie”! Studenţi, membrii din AIESEC din România, Marea Britanie, Cehia, Polonia, Germania şi Slovacia participă la evenimentul International Train the Trainers de la Sinaia, în perioada 24 – 27 septembrie 2009. Meniul programului conţine subiecte ca managementul audienţei, vorbitul în public şi comunicarea non-verbală. Conferinţa de pregătire este organizată de comitetul local AIESEC Ploieşti, iar mai jos sunt câteva informaţii despre eveniment.
muntii-bucegiInternational Train the Trainers, Sinaia, 24 – 27 Septembrie 2009

Organizată in fiecare an de unul dintre localele AIESEC România, anul acesta, conferinta de pregatire si formare a tinerilor in domeniul trainingului va fi realizata de către AIESEC Ploieşti.
Tineri studenti – exclusiv membrii din AIESEC din Romania, dar si Marea Britanie, Cehia, Polonia, Germania si Slovacia vor participa la sesiuni livrate de traineri profesionisti din companii precum: Dale Carnegie, TMI, Human Invest sau Foreground, partenere AIESEC Romania.

Acesti tineri vor participa la sesiuni precum : managementul audientei, vorbit in public, comunicare non-verbala, etc.

AIESEC este recunoscuta de ONU ca fiind cea mai mare organizatie internationala de studenti, avand o experienta de peste 60 de ani în dezvoltarea tinerilor ca viitori lideri in societate. In Romania, AIESEC este prezenta din 1990, numarand in momentul de fata 13 locale  in orase cheie. AIESEC Ploiesti a ales sa elaboreze si  sa desfasoare proiecte in domeniul dezvoltarii durabile (educatie, antreprenoriat, tehnologie si mediu), adresate studentilor si elevilor prahoveni.

http://ittt.aiesecploiesti.org
http://aiesecploiesti.org

In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la:

Departament Comunicare

Gratiela DUMITRESCU

Tel.: 0752 945 709

E-mail: gratiela.dumitrescu@aiesec.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează