Intel deschide un centru de soft in Romania!

1

Veşti extrem de bune pentru economia romanească!

Compania Intel anunţă că îşi doreşte să deschidă un centru de soft în România! La noi în ţară o să fie primul centru de dezvoltare de soft Intel din Europa!

Compania va anunţa detalii despre investiţia din România spătămâna viitoare, în cadrul unei conferinţe de presă la care vor participa Kostas Katsohirakis, Vicepreşedinte al Intel Software and Services Group şi Martin Curley, Director al Intel Labs Europe, anunţă zf.ro

PS: Mulţumim Andrei Radu pentru informaţie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.